La Vanguardia (Català)

El Barça B remunta i respira

-

El Barcelona B es va imposar a Lugo amb un doblet de Matías Nahuel i s’escapa a quatre punts del descens. Va ser un partit intens en general, amb oportunita­ts per a tothom, i convincent per part del conjunt de Gerard López, que va facturar la seva tercera victòria consecutiv­a a domicili.

El filial blaugrana, que va sortir disposat a discutir la possessió al conjunt local, va tenir la primera ocasió en un llançament de falta de Ruiz de Galarreta, però va ser Chuli qui va avançar el Lugo rematant de cap una centrada originada en un llançament de córner. Poc després un greu error de Varo, que va regalar la pilota a Campillo, va estar a punt de significar el segon gol local, però el porter va esmenar la situació immediatam­ent i el conjunt blaugrana va reforçar la seva fe en la remuntada. Abans del descans, Nahuel va buscar l’empat amb un potent tret llunyà que va impactar al travesser.

La mala fortuna de l’hispanoarg­entí va canviar després de la represa, quan va culminar una bona combinació per l’esquerra amb Aleñá i Cucurella. Amb l’empat els dubtes van assaltar l’Anxo Carro i el Barça va generar diverses oportunita­ts, que van cristal·litzar en un contraatac iniciat per Aleñá en camp propi que Carmona va prolongar amb una passada en profundita­t a Nahuel, que va superar la sortida de Juan Carlos amb un toc subtil.

Els de Gerard López van fonamentar el seu triomf en la convicció en les seves possibilit­ats i les àgils transicion­s de la segona part.

 ?? LALIGA 123 ?? Nahuel, autor dels dos gols del Barcelona B a Lugo
LALIGA 123 Nahuel, autor dels dos gols del Barcelona B a Lugo

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain