La Vanguardia (Català)

Mor un avi en l’incendi de casa seva

La parella de la víctima, que era a la primera planta, va ser rescatada a través d’un balcó i va resultar il·lesa

- JOSE POLO Sant Boi de Llobregat

L’incendi d’un habitatge va posar fi a la vida d’un avi de 88 anys ahir a primera hora del matí a Sant Boi de Llobregat. Segons van informar els bombers de la Generalita­t, ells van rebre l’avís del foc a les 5.42 hores, i quan van arribar al lloc dels fets, minuts després, l’incendi estava “completame­nt desenvolup­at” i ja havia afectat tota la casa.

A l’immoble hi vivia un matrimoni de la tercera edat. Alguns veïns van intentar ajudar alertats per les flames i els crits d’auxili de la dona. Mentre que l’home era a la planta baixa, on es va originar el foc, al menjador o a la sala d’estar, la dona era a la primera planta, cosa que li va salvar la vida. La van poder rescatar “a través d’un balcó” mitjançant una escala, i va sortir il·lesa de l’incident. El Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM) la va atendre in situ, però no va caldre traslladar-la a un centre hospitalar­i.

De moment, es desconeixe­n les causes del foc que va afectar la residència, unifamilia­r i aïllada, situada al número 14 del carrer Lilàs d’aquesta població del Baix Llobregat.

Un total de vuit dotacions de bombers van treballar per extingir les flames, que es van donar per controlade­s a les 6.20 hores del matí. També s’hi van traslladar quatre unitats del Servei d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM), set patrulles dels Mossos d’Esquadra i agents de la policia local de Sant Boi. Durant tot el matí es va treballar en l’extinció completa de l’incendi i en la revisió de l’immoble afectat. La policia catalana es va fer càrrec de la investigac­ió per aclarir les causes que van provocar l’incident mortal.

 ?? ÀLEX RECOLONS/ACN ?? Els bombers a la casa unifamilia­r de Sant Boi que es va incendiar
ÀLEX RECOLONS/ACN Els bombers a la casa unifamilia­r de Sant Boi que es va incendiar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain