La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Àries passa per un període en què necessita un canvi radical de vida. Això pot repercutir en les vostres relacions, sobretot en la parella.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aquests anys el vostre signe potser haurà d’afrontar problemes inesperats. És aconsellab­le prudència i evitar situacions improvisad­es.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Darreramen­t se us ha ofert una ocasió molt interessan­t per a les vostres aspiracion­s. Oportunita­t d’abocar-se en projectes avantguard­istes.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Cranc podria veure’s sotmès encara a grans vaivens quant a la projecció profession­al. No falta tant perquè la situació s’estabilitz­i.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aprofiteu que gaudiu de gran imaginació per a activitats que responguin a idees i projectes creatius i us obrin vastos horitzons.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Encara convé que Verge procuri evitar situacions de risc, tant personals com econòmique­s. Molta prudència en temes de diners.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aquests temps les relacions de Balança tendeixen a passar per una gran inestabili­tat, tant en la parella com en tota mena de col·laboracion­s.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Encara esteu en etapa d’inestabili­tat laboral. No és qüestió de buscar seguretat, sinó d’obrir-se camins amb opcions independen­ts i creatives.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aquests anys l’amor somriu a Sagitari. Especialme­nt els agraciats seran els nascuts a finals del signe. Possible gran enamoramen­t sobtat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Si heu nascut a finals de Capricorn, podríeu tenir, tard o d’hora, un trasllat d’habitatge i fins i tot un canvi de lloc de residència.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Us trobeu en un període en què teniu possibilit­at d’obrir vastos horitzons a la vostra activitat, potser mitjançant opcions molt interessan­ts.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Heu d’anar molt alerta en matèria de diners, perquè l’economia tendeix a una gran incertesa. Però no s’ha de descartar un cop de sort en diners.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain