La Vanguardia (Català)

CC.OO. anuncia que portarà als tribunals el director general d’Unipost

-

El sindicat Comissions Obreres va acusar ahir el director general d’Unipost, Pablo Raventós, de “dilapidar” l’empresa amb la seva “nefasta i nul·la gestió”, i per això demanarà als tribunals que el concurs de l’empresa es declari “culpable”. En un comunicat, CC.OO. reaccionav­a així a la decisió de l’administra­dor concursal d’Unipost de demanar al jutge l’obertura de la fase de liquidació de la companyia al no haver-se trobat un possible comprador, com va avançar ahir aquest diari.

CC.OO. va lamentar el tancament del primer operador postal privat del país, que ocupa unes 2.400 persones de forma directa i uns altres centenars de forma indirecta mitjançant una xarxa de franquicia­ts. Així mateix, aquest sindicat, que demanava que Correos comprés l’empresa, va retreure al Govern “falta d’iniciativa i implicació” respecte a la situació d’Unipost, i va advertir que el seu tancament provocarà la “desarticul­ació i precaritza­ció” del sector dels serveis postals.

Ahir, el jutjat mercantil que porta el cas va dictar un acte en el qual declara oberta la fase de liquidació de l’empresa després de no haverse rebut cap oferta de compra durant el termini establert. Al seu dia, el jutge va donar un termini de 40 dies naturals perquè es presentés un comprador que evités la liquidació, però aquest període es va extingir diumenge, segons va informar l’administra­ció concursal.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain