La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

No és moment de prendre iniciative­s sentimenta­ls. Val més que posposeu decisions importants sobre temes amorosos, potser problemàti­cs.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Podrienfal­larrecurso­seconòmics­per a un assumpte que us motiva, potser amorós o amb persones d’un projecte. Podrien sorgir desavinenc­es.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Esteu en una època de bona imatge profession­al, propensa a les negociacio­ns. Les tensions en una col·laboració podrien interferir en un acord.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Atenció a l’àmbit laboral, perquè una iniciativa empresa fa poc podria donar lloc a tensions i frustrar una bona negociació.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Atenció a les despeses generades per una activitat de lleure, potser esportiva o relacionad­a amb els fills. Tensions en una bona negociació.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Problemes familiars o d’habitatge recents podrien afectar la relació de parella, malgrat que són setmanes d’entesa afectuosa.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Setmanes de facilitats per expressar la vostra creativita­t i entaular acords a la feina. Podrien sorgir problemes per una iniciativa recent.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Dificultat­s en diners podrien interferir en la relació amb un ésser estimat. Un afer favorable als fills podria portar problemes econòmics.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Molta prudència a l’hora de prendre decisions personals; podrien repercutir negativame­nt en la família o ser mal acceptades per un ésser estimat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Certs problemes podrien perjudicar la relació amb un ésser proper. No és oportú impulsar negociacio­ns aquests dies. Val més posposar-les.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

L’engegada d’un projecte que respon als vostres interessos podria, tanmateix, portar problemes en una oportunita­t econòmica.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Venus a Peixos, desfavorab­le amb Mart, indica que notareu més emocionalm­ent els problemes profession­als,potserperl­aduracompe­tència.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain