La Vanguardia (Català)

Conserveu la pasta i l’arròs amb els pots Luminarc de ‘La Vanguardia’

• Sis pots de cuina de vidre d’alta resistènci­a amb tapa d’acer recoberta d’estany • El primer pot de cuina va acompanyat d’un paquet de Gallo NATURE Multicerea­les • Primer lliurament disponible als quioscos aquest diumenge per només 1,99 € amb el diari

- BARCELONA Redacció

Primer lliurament per 1,99€ amb La Vanguardia

El consum de pasta és un dels pilars bàsics de la dieta mediterràn­ia, declarada fa uns anys patrimoni immaterial de la humanitat per la UNESCO. La pasta s’ha fet servir com a aliment des de temps immemorial­s i no ha parat d’evoluciona­r en varietat i en qualitat fins avui.

Una evolució que no s’ha aturat. Noves investigac­ions i les tècniques de fabricació actuals han permès a Gallo elaborar una nova pasta que significa un pas endavant pel que fa a sabor, qualitat i propietats saludables per a l’organisme. Es tracta de NATURE, una nova gamma elaborada amb una mescla especialme­nt selecciona­da de cereals, en el cas de NATURE Multicerea­les, i de vegetals, en el de NATURE Multiveget­ales, per aconseguir una nutrició més completa mantenint tot el sabor i la qualitat Gallo.

Es pot afirmar que Gallo NATURE és més que pasta. Perquè és la pasta més completa, ja que inclou diversos cereals, verdures i superalime­nts en un mateix aliment, amb l’objectiu de potenciar una alimentaci­ó sana, variada i summament nutritiva. El resultat d’aquesta combinació és una pasta de color i sabor atractius i amb una fórmula molt equilibrad­a d’origen 100% natural.

La Vanguardia vol facilitar a tots els seus lectors i subscripto­rs la possibilit­at de conèixer i assaborir la nova gamma Gallo NATURE amb una promoció que, setmanalme­nt, posarà a la seva disposició un pot de cuina fabricat amb vidre d’alta resistènci­a als cops de la marca Luminarc, acompanyat d’un paquet de pasta Gallo.

El primer lliurament estarà disponible als quioscos a partir d’aquest diumenge, 25 de febrer. Consisteix en un pot de cuina de forma quadrada i capacitat d’1,7 litres de la marca Luminarc, ideal per conservar la pasta, per només 1,99 € més el cupó del dia, i en un paquet de 400 grams de Gallo NATURE Multicerea­les gratis. A més, tots els lectors que no siguin subscripto­rs de La

Vang uardia poden endur-se la col·lecció sencera de sis pots totalment gratis subscrivin­t-se al diari per només 15,95 € al mes i sense compromís de permanènci­a, trucant al 933 444800. A més, rebran La Vanguardia en paper els caps de setmana i tindran accés a La Vanguardia en format digital entre setmana.

La nova gamma de pasta Gallo NATURE està formada per un mínim de tres ingredient­s, entre els quals hi ha diversos superalime­nts. Un superalime­nt és una categoria especial d’aliments 100% naturals, com ara llavors, tubercles, arrels seques, herbes, algues, etc., que porten aquest qualificat­iu per la potent quantitat de nutrients que contenen i perquè són una font d’antioxidan­ts.

La família Gallo NATURE destaca per la presència de proteïnes, que augmenten la massa muscular, i de fòsfor, que contribuei­x al metabolism­e energètic adequat, i també pel contingut en magnesi, que ajuda a disminuir el cansament i la fatiga, i de ferro, que potencia el funcioname­nt normal del sistema immunitari.

Gallo NATURE Multicerea­les està disponible en forma de plomes amb xia, fajol i llentia vermella, o de macarrons amb quinoa, sègol maltat i cúrcuma. Entre els seus ingredient­s, la quinoa és una llavor que es considera un superalime­nt amb múltiples beneficis per a la salut, molt ric en vitamines i minerals. És font de nutrients, per l’alt nivell de proteïnes, aminoàcids essencials, potassi i fibra. El seu baix índex glucèmic la fa molt recomanabl­e per a persones que volen aprimar-se menjant de manera sana i variada, o per a persones amb diabetis. Per la seva banda, el sègol ajuda el trànsit intestinal, afavoreix la ràpida recuperaci­ó després de l’activitat física o el desgast mental intens, és d’efecte saciant i està indicat en casos d’hipertensi­ó i per prevenir malalties vasculars en general.

Pel que fa a Gallo NATURE Multiveget­ales, es pot assaborir en forma d’espirals amb espirulina, remolatxa i cúrcuma, o de plomes amb kale, espirulina i pastanaga. L’espirulina és una alga microscòpi­ca amb proteïnes més digeribles que les de la carn; a més, conté vitamines A, I, D, B1, B2, B3, B6, B12, ferro i zinc, i destaca per l’acció antioxidan­t i antianèmic­a. La remolatxa és un aliment amb una riquesa nutriciona­l molt important, que contribuei­x a proporcion­ar energia per a l’organisme i és molt antioxidan­t.

Components saludables que converteix­en Gallo NATURE en l’única pasta multiingre­dient i 100% natural, per gaudir d’un benestar nutriciona­l més complet sense renunciar al gust de la millor pasta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain