La Vanguardia (Català)

La nova Cupra llançarà fins a set cotxes esportius en tres anys

-

Cupra, la nova marca esportiva tot just independit­zada de Seat, es va presentar ahir en societat amb l’anunci que en els propers tres anys llançarà fins a set models. Amb la nova ensenya, la firma de Martorell busca créixer en un segment en el qual l’any passat va vendre 10.000 vehicles (el 90% fora d’Espanya), xifra que vol doblar el 2020.

L’antic circuit de curses de Terramar a Sant Pere de Ribes va ser l’escenari de la posada de llarg de la marca, de la qual es va presentar el primer model, el Cupra Ateca, variant del mateix cotxe de Seat, que es començarà a vendre en l’últim trimestre de l’any. El segon serà el Cupra RST, una evolució del León familiar. Els models es basaran en els de la firma mare. Cupra compta amb una empresa pròpia, participad­a al 100% per Seat, que també n’assumirà l’activitat esportiva.

“Creiem que Cupra és una gran oportunita­t”, va dir De Meo, que va subratllar que el projecte neix del convencime­nt que hi ha un espai per “reconqueri­r” un grup de clients que no se senten atrets ara pels cotxes de la marca espanyola, però als quals els agraden els cotxes sofisticat­s i esportius. El preu serà al voltant d’un 10% més elevat que els equivalent­s dels de Seat.

Un de cada cinc concession­aris de Seat, un total de 265 punts de venda a Europa, es transforma­ran per mostrar-los en un espai específic.

 ?? SUSANNA SÁEZ / EFE ?? Luca de Meo i altres directius, ahir, amb el flamant Cupra Ateca
SUSANNA SÁEZ / EFE Luca de Meo i altres directius, ahir, amb el flamant Cupra Ateca

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain