La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

-

Àries 20 de març al 19 d’abril

Urà a Àries, favorable amb la Lluna, us impulsa a expressar la vostra creativita­t. Podrien fallar-vos recursos econòmics en un afer dels fills.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Malgrat ser un període favorable a la relació de parella, no hi compteu per a una qüestió familiar. Tindreu altres suports.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aquesta tarda val més que eviteu converses importants a la feina. En canvi, la jornada serà propícia als contactes en un projecte ambiciós.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Bona jornada per abordar temes econòmics relacionat­s amb una oportunita­t profession­al molt especial. Compte amb les despeses dels fills.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La Lluna a Lleó anima a compartir activitats relacionad­es amb els fills i un ésser estimat. En canvi, atenció a un tema familiar.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Tindreu ajuda familiar i recursos econòmics per afrontar certes dificultat­s. Convé que sigueu més realista en les vostres actituds.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Jornada favorable a prendre decisions sobre qüestions que us interessen. Tindreu el suport de la parella.Alertaambe­lstemeseco­nòmics.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella organitzar­se millor per compaginar un bon afer personal amb la vida social.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Mart a Sagitari, favorable amb la Lluna, aquest matí us permet prendre determinac­ions i iniciative­s que impulsin a la vostra activitat.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Aprofiteu al migdia per abordar temes econòmics quant a un important afer familiar o relacionat amb béns immobles.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Suport de la parella en un projecte que respon a les vostres aspiracion­s. No confieu tant en els col·laboradors sobre una oportunita­t profession­al.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La vostra tasca habitual es veu impulsada gràcies a una iniciativa profession­al emprenedor­a. Avui val més no emprendre negociacio­ns.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain