La Vanguardia (Català)

Carles Mundó i Santi Vila, nous articulist­es d’opinió a ‘La Vanguardia’

- Redacció

Carles Mundó, advocat i exconselle­r de Justícia, i Santi Vila, historiado­r i exconselle­r de Cultura, s’incorporen com a articulist­es a La Vanguardia. Els seus escrits es publicaran cada dues setmanes a les pàgines de la secció d’Opinió i reforcen la voluntat del diari d’oferir més i diversos punts de vista sobre l’actualitat política i social de Catalunya i la resta d’Espanya.

Mundó i Vila s’afegeixen a altres nous opinants a la capçalera del Grup Godó. Des de principis d’aquest mes de febrer, l’escriptor i periodista John Carlin publica un article cada diumenge sota l’encapçalam­ent La comèdia humana. Així mateix té una columna setmanal Sandra Barneda, també periodista i escriptora.

Les últimes tres setmanes, La Vanguardia ha incorporat a la seva secció d’Opinió altres firmes de profession­als de prestigi. És el cas de Santiago Muñoz Machado, jurista i professor de la Universita­t Complutens­e de Madrid; Daniel Innerarity, catedràtic de Filosofia Política i Social, assagista i investigad­or científic; José María Lassalle, polític, escriptor i secretari d’Estat de la Societat de la Informació i Agenda Digital, i Lorenzo Bernaldo de Quirós, economista, president de Freemarket Corporate Intelligen­ce i acadèmic del Cato Institute.

 ?? ARXIU ?? Carles Mundó
ARXIU Carles Mundó

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain