La Vanguardia (Català)

Pòquer de Griezmann

L’Atlètic goleja amb facilitat el Leganés i se situa a quatre punts del Barcelona

- CARLOS NOVO Madrid

Antoine Griezmann arriba en un moment dolç al Camp Nou diumenge. El francès, autor d’un hattrick el cap de setmana passat al Pizjuán, es va superar ahir i va marcar els quatre gols de la victòria de l’Atlètic contra el Leganés en 72 minuts. Llavors el va retirar Simeone per precaució i perquè el Wanda l’aplaudís en gran, el mateix públic amb el qual va tenir fa quinze dies una picabarall­a i amb qui ha tingut algun enfrontame­nt al llarg de la temporada pel seu flirteig constant amb altres equips, entre els quals el Barcelona.

Amb Griezmann també va abandonar el terreny de joc Diego Costa, l’acompanyan­t del francès diumenge com a dupla atacant. L’hispanobra­siler, que havia fallat una ocasió clara moments abans, no es va prendre tan bé el canvi. Va arribar a la banqueta ben emprenyat i Gabi va haver de fer-li una carantoina per mitigar la seva irritació.

El moment de forma i les ganes de Costa i Griezmann il·lustren el moment de forma amb què arriba a Barcelona l’Atlètic, que enllaça sis victòries de Lliga i va dormir ahir a la nit a quatre punts del líder. El partit no va tenir gaire història. El Leganés ara està en un moment baix i no li surt res. Es diria que tot el que va haver de dir en aquesta Lliga ho va dir a la primera volta. La segona se li està fent interminab­le.

El primer gol matalasser va arribar a prop de la mitja hora i va ser marca de fàbrica. Koke va fer una passada profunda a Griezmann i aquest li va guanyar la cursa a Mantovani i va batre Cuéllar amb sang freda. En un altre temps Koke es va fer un fart de fer aquesta mena de passades a Diego Costa. L’hispanobra­siler, tan important en la victòria de diumenge passat contra el Sevilla, ahir va participar poc en el joc, però no va perdre el caràcter combatiu que porta al seu ADN.

Veure’s per sota al marcador va deixar el Leganés molt tocat. De seguida va encaixar un segon gol, també obra de Griezmann en un llançament de falta a la frontal de l’àrea. Encara va poder aconseguir el tercer el francès abans del descans en un mà a mà guanyat per Cuéllar.

La segona part va començar amb canvis ofensius de Garitano, que va abandonar la defensa de cinc. Va treure Rico i Gabriel i va posar en acció el davanter marroquí Amrabat i Mozo, del planter.

El tercer gol de l’Atlètic i de Griezmann va arribar al minut deu, aquesta vegada de cap. Va centrar molt bé Filipe Luís i Griezmann es va anticipar amb els seus moviments als centrals madrilenys i va rematar de cap a la xarxa. El quart del francès va ser a passada de Costa, una rematada ajustada al pal sense marcador a sobre. Per Griezmann i Costa van entrar Gameiro i Torres. Ja no va ser el mateix. Ahir a la nit era la festa d’Antoine Griezmann.

 ?? JUAN MEDINA / REUTERS ?? El davanter francès va ser el gran protagonis­ta de la golejada atlètica
JUAN MEDINA / REUTERS El davanter francès va ser el gran protagonis­ta de la golejada atlètica

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain