La Vanguardia (Català)

Trump júnior va enganyar la dona amb una concursant Va conèixer la seva amant al programa de tele del president

- Barcelona Vides paral·leles.

Després d’una setmana d’especulaci­ons sobre per què Vanessa Trump es divorcia de Donald Trump jr. després de 13 anys de matrimoni, la premsa dels EUA ha revelat que el fill del president va ser infidel a la seva dona amb Aubrey O’Day, concursant de Celebrity apprentice, seqüela de The apprentice, que presentava Donald Trump pare a l’NBC.

El matrimoni ja va trontollar el 2011 quan, estant Vanessa Trump (40) embarassad­a del seu tercer fill, el marit va voler deixar-la per O’Day. La família del primogènit de Trump li va treure del cap aquells plans al noi, i el matrimoni es va acabar reconcilia­nt quan va néixer el tercer fill, Tristan. Després van tenir dos nens més.

O’Day, cantant i compositor­a, és assídua dels realities, entre els quals el Gran Germà britànic (2016) i la cinquena temporada de Celebrity apprentice, emesa el 2011 i durant la qual va mantenir una relació d’uns mesos amb el fill del president Trump, que exercia de jutge amb seu pare, segons han confirmat PageSix i US Weekly.

La mateixa O’Day ha anat deixant pistes d’aquesta relació extramatri­monial, per bé que només ara s’han lligat caps. Primer, una cançó composta per ella el 2013 titulada DJT [referida potser a Donald John Trump jr.], on cantava: “M’odio per estimarte; t’odio per haver deixat que el nostre amor es morís”. Una altra pista: un tuit que O’Day va publicar el dia que Trump va ser elegit president dels EUA i que ja ha esborrat: “La meva història que no vaig explicar ara val milions”. Segur que li plouran les propostes perquè n’expliqui els detalls...

 ?? ANDREW HARRER / BLOOMBERG ??
ANDREW HARRER / BLOOMBERG
 ??  ?? Donald John Trump jr. amb la seva dona, Vanessa, i, a dalt, Aubrey O’Day
Donald John Trump jr. amb la seva dona, Vanessa, i, a dalt, Aubrey O’Day

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain