La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tot i que és un període molt favorable per als diners, avui convé prudència, ja que podríeu tenir despeses que us desequilib­rin el pressupost.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La Lluna a Taure, oposada a Júpiter, indica que potser no esteu gaire receptiu a qüestions que són favorables a la parella o la vida en comú.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Val més que no abordeu avui algunes dificultat­s, sobretot si incumbeixe­n a la família o a la llar, perquè les mesures no servirien gaire.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Tot i que és època molt propícia a temes dels fills, convé que us organitzeu per fer-los atenció sense descuidar la dedicació a un interès.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Mesos molt favorables a afers familiars i relatius a béns immobles. Però procureu que això no us resti dedicació a les relacions socials.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Valmésquee­viteuconve­rsesimport­ants. En especial procureu posposar negociacio­ns rellevants, perquè el que es pacti avui no es compliria.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tot i que és període propici a obtenir bons beneficis, potser gràcies a una excel·lent negociació, no és un bon dia per encoratjar tractes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, en oposició a la Lluna, indica jornada no propícia perquè la parella comparteix­i una oportunita­t favorable per al vostre signe.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És preferible que posposeu converses laborals importants. Convé prudència, ja que avui us podria fallar una protecció important.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

L’atenció a un projecte molt interessan­t i favorable podria anar avui en detriment de la dedicació necessària als fills.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És molt important que aprofiteu l’oportunita­t d’obtenir èxits i reconeixem­ent profession­als. Però no descuideu per això els vostres.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Tendència a una certa dispersió anímica que no propicia la concentrac­ió necessària en la vostra activitat ni tampoc l’atenció a les relacions.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain