La Vanguardia (Català)

La Penya venç a Burgos i surt del descens

- Redacció

El Divina Seguros Joventut va sortir dels llocs de descens per primera vegada després de molts mesos gràcies a la victòria d’ahir a Burgos (79-80) amb un triple de Kulvietis just abans dels tres últims segons. Quan falten tan sols cinc jornades perquè acabi la competició i comenci el playoff pel títol, la situació de l’equip de Badalona ha millorat moltíssim les últimes setmanes amb quatre triomfs i una sola derrota del conjunt de Carles Duran. Fins al final, la Penya rebrà a casa el València, el Montakit i l’Unicaja, i visitarà l’UCAM Múrcia i el Delteco.

A més de tenir tres rivals per sota (RETAbet Bilbao, Tecnyconta Saragossa i Betis), els catalans dominen l’average davant el Bilbao i el Saragossa, i l’igualen amb el cuer Betis. Un bon escenari.

L’emoció va presidir el partit del Coliseum burgalès, ple amb 9.320 espectador­s. Els avantatges sempre van ser curts i quan faltaven deu minuts tot estava a l’aire amb el 65-67. En el cara i creu final, els locals tenien avantatge fins que va arribar el decisiu encert de Kulvietis que Cancar no va poder variar en el llançament final. A la Penya van destacar el mateix Kulvietis (17 p), Conger (16 p) i Jordan (14 p), malgrat que tot el bloc va competir molt ben liderat per Laprovitto­la (11 p, 9 a).

Al Palau Blaugrana, el Barcelona Lassa va vèncer amb comoditat el Delteco (89-74) en un duel que els barcelonis­tes van controlar a tota hora, com ho demostra el fet que van guanyar tots els quarts. En el descans ho feien per 46-35 i després sempre van tenir avantatges amplis. Els punts van quedar molt repartits i en aquest apartat els millors van ser Oriola (14), Vezenkov (12) i Ribas, Jackson i Koponen, tots amb 11.

 ?? QUERALT CASTELLET ?? SNOWBOARDE­R
QUERALT CASTELLET SNOWBOARDE­R

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain