La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les properes setmanes tindreu més facilitat per comunicar-vos gràcies a la vostra receptivit­at. Moment per a tractes, us pot sorgir una oportunita­t.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins a mitjans de maig, període favorable per a acords econòmics. La jornada propicia també assumptes beneficios­os per a la família.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

L’ingrés de Venus en bessons encoratja la renovació emocional,que redundarà en benefici del vostre benestar i molt especialme­nt en l’amor.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant unes setmanes tendireu a un to emocional baix. Posposeu abordar temes amorosos importants, sobretot problemàti­cs.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Moment d’abocar-se a assolir els vostres desitjos, sobretot els amorosos, ja que podeu obtenir molt bons resultats les properes setmanes.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Fins a mitjans del pròxim mes, gaudireu de molt bona imatge. Això propiciarà les relacions profession­als i socials i acords positius.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Període en què destacarà la vostra capacitat per comunicar-vos i els vostres dots diplomàtic­s. Facilitats per a la mediació i oportunita­t d’acords.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Comencen setmanes en què podreu gaudir de relacions sexuals més felices. Es veuran encoratjat­s afers econòmics en associació.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La parella es començarà a mostrar més afectuosa. Comença un període propici per a les relacions. Un ésser estimat us podria donar una alegria.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Fins a mitjans del proper mes, especials facilitats per desenvolup­ar la vostra feina. Moment d’expressar la vostra creativita­t i d’encoratjar tractes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Setmanes propícies a l’amor. Podria tenir un gran enamoramen­t sobtat en qualsevol moment. Un ésser estimat pot donar-vos una sorpresa.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Fins a mitjans de maig, es veuran propiciats assumptes favorables a la família o al benestar de la llar. Relació més afectuosa amb els vostres.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain