La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu la presència de Mercuri a Àries fins a mitjans de mes per impulsar qüestions personals importants des de fa un parell de mesos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Facilitats per arribar a un acord econòmic respecte a un afer darreramen­t problemàti­c. És el moment de tancar negociacio­ns.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per compartir amb la parella un tema que respon a un interès activat les últimes setmanes. No el deixeu per a més endavant.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Fins a mitjans de mes serà vigent una operació profession­al interessan­t, posada en marxa fa poc. Facilitarà la vostra feina habitual.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La jornada propicia els assumptes dels fills. De tota manera, haureu de saber compaginar la dedicació a un interès amb l’atenció deguda.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Els temes de la llar es veuen encoratjat­s gràcies a alguns recursos econòmics. De tota manera, procureu compaginar feina i família.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Tendència a un estat anímic una mica dispers, que no propicia la concentrac­ió en els estudis. Tindreu una entesa més viva amb la parella.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És moment de tancar tractes respecte a una operació laboral, que es va fer vigent fa un parell de mesos. No convé ajornar-ho.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La Lluna a Sagitari, oposat a Venus, indica que potser no sereu receptius en un assumpte relacionat amb la parella. Però és molt favorable.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

No és el millor dels dies per abordar dificultat­s, ja que podrien complicar-se. De tota manera, tindreu l’ajuda d’un familiar.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Facilitats per posar en marxa contactes que propiciïn un afer d’interès personal. Ara bé, atenció als aspectes econòmics.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Procureu acabar d’arrodonir les possibilit­ats que us ofereix profession­alment una operació o negociació econòmica activada fa poc.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain