La Vanguardia (Català)

‘The handmaid’s tale’ i ‘Westworld’, renovades

- Redacció

Setmana de renovacion­s. The handmaid’s tale (El conte de la criada )i Westworld, dues de les sèries més esperades de la temporada i que van tornar a finals d’abril amb els seus segons lliurament­s gairebé al mateix temps, han estat renovades per a una tercera entrega aquests primers dies de maig.

Una setmana després d’estrenar els dos primers episodis de la segona temporada de The handmaid’s tale, la plataforma Hulu va confirmar ahir la renovació per una tercera entrega d’aquesta ficció distòpica guanyadora del Globus d’Or i del premi Emmy a millor sèrie dramàtica. Basada en la novel·la del 1985 de Margaret Atwood, segueix els passos de June, una dona obligada a exercir el paper de criada en una nova societat en què les dones han perdut els drets i moltes d’elles s’han convertit en esclaves sexuals de famílies poderoses.

HBO anunciava dimarts, al seu torn, la renovació del seu western futurista Westworld, basada en la cinta del 1973 escrita i dirigida per Michael Crichton. La sèrie, que va rebre 22 nominacion­s als Emmy i en va guanyar cinc, s’ambienta en un parc d’atraccions amb aspecte de l’Oest Llunyà on cada anhel humà, noble o depravat, és sadollat gràcies a uns androides que satisfan aquests desitjos. La trama es complica quan els robots prenen consciènci­a de si mateixos i inicien una revolució.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain