La Vanguardia (Català)

El talent musical local s’exhibeix a la Primavera als Barris

- REDACCIÓ Barcelona

El Primavera Sound i Heineken organitzen a partir d’avui el festival Primavera als Barris, un cicle de concerts per descobrir els talents emergents de Barcelona. Aquesta iniciativa acostarà per quart any consecutiu la música en directe als centres cívics i espais culturals de barris de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Aquest cicle comença avui al Centre Cívic Parc Sandrau al barri de Poblenou amb les actuacions de Muñeco i el seu peculiar postrock, i de PIVOT i la seva música electrònic­a.

La pròxima cita serà al Casal de Cultura de Sant Adrià de Besòs dimarts vinent, 8 de maig, quan agafin el relleu la música urbana de Mc Buseta i el mestissatg­e de Maní Picao. El 10 de maig el Primavera als Barris arribarà al Centre Cívic Can Clariana Cultural a Congrés-Indians amb el rock de Medalla i Malachi Estéreo. El penúltim concert tindrà lloc al Centre Cultural Albareda de Poble Sec el 17 de maig, on actuaran Cor Blanc amb el seu caracterís­tic pop electrònic, i Goiko amb el seu soul psicodèlic.

El tancament d’aquesta edició del Primavera als Barris serà a l’Espai Jove La Fontana, a Gràcia, el 24 de maig, quan sortiran a escena les variants de música urbana de One Path i Nu Drama. Tots els concerts començaran a les 19.30 hores.

Aquesta proposta es presenta com l’avantsala gratuïta del Primavera Sound 2018, que se celebrarà entre el 28 de maig i el 3 de juny.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain