La Vanguardia (Català)

Les cantants Katy Perry i Taylor Swift fan les paus

Fa cinc anys que es diuen de tot en les seves composicio­ns

- Redacció

Amb una branca d’olivera, la cantant Katy Perry vol enterrar la destral de la guerra que l’enfronta amb la també cantant Taylor Swift des de fa cinc anys. I, esclar, un vídeo a Instagram, on Swift té 107 milions de seguidors, ha estat el canal per difondre la bona nova. “He tornat al camerino i m’he trobat amb aquesta branca d’olivera”, explicava la compositor­a de Bad blood. “Això significa molt per a mi”. Al vídeo es veu el paquet enviat per Perry i part de la carta manuscrita amb què la nòvia d’Orlando Bloom li demana perdó. “Hola, vella amiga. He estat reflexiona­nt sobre les males interpreta­cions passades i sentiments ferits entre nosaltres. M’encantaria arreglar les coses”.

Taylor Swift és coneguda per la facilitat que té per embrancar-se en polèmiques i tornar el cop a les ofenses en forma de cançó per a escarni públic. S’ha enfrontat a Kanye West i a la seva dona –Kim Kardashian–, a Nicki Minaj i als seus ex Justin Bieber i Calvin Harris.

Amb Katy Perry, de ser “millors amigues” van passar a no poder ni veure’s. I tot perquè suposadame­nt Perry li havia robat tres ballarins durant la gira Red Swift ,el 2013. Després d’aquesta picabarall­a, totes dues han anat tirant cada vegada més llenya al foc. El següent pas el va fer Swift amb la cançó Bad blood (Mala sang), un dard contra l’examiga, tot i que no l’esmentés. La cantant country es va excusar: “Durant anys, no vaig estar mai segura si érem amigues o no. Se m’acostava en les entregues de premis, em deia alguna cosa i se n’anava. I jo pensava: ‘Som amigues o m’acaba de deixar anar l’insult més cruel de tota la meva vida?’ [...] Bàsicament va provar de sabotejar-me una gira sencera”.

Perry, que portava ales d’arcàngel de Versace a la gala del Met a Nova York aquest dilluns i va tenir una trobada amb el papa Francesc en la seva visita al Vaticà a l’abril, sembla decidida a arreglar les coses.

 ?? KEVIN MAZUR / GETTY ?? Perry i Swift als Grammy del 2010, abans d’enfadar-se
KEVIN MAZUR / GETTY Perry i Swift als Grammy del 2010, abans d’enfadar-se

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain