La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Període molt favorable per a una operació econòmica, probableme­nt fruit d’una associació. Compteu amb un suport important en diners.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

El Sol a Taure, favorable amb Lluna-Neptú a Peixos, indica que podreu aprofitar més bé els avantatges d’un pla difícil però interessan­t.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

S’obren perspectiv­es molt interessan­ts per a una excel·lent oportunita­t laboral. Aquest matí mireu de conrear relacions relacionad­es amb això.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

La vostra receptivit­at i comprensió encoratgen molt favorablem­ent un tema beneficiós per als fills. Tindreu èxit en una qüestió que us interessa.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Un bon tema familiar rep un impuls gràcies a una operació econòmica molt important. I encoratja la vostra posició en l’àmbit profession­al.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És una època complicada per a les vostres relacions, però tindreu un bon suport per aprofitar l’oportunita­t d’obrir-vos a noves perspectiv­es.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Excel·lent moment per negociar operacions econòmique­s, sobretot les relacionad­es amb una oportunita­t laboral, malgrat la situació difícil.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb la conjunció Lluna-Neptú, és molt favorable a una oportunita­t personal, i també per a qüestions dels fills.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

En cas que patiu algun trastorn de salut, tindreu un gran suport de la família. En aquesta època us beneficiar­eu de molta protecció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Excel·lent jornada per a un projecte que obre perspectiv­es molt interessan­ts a les vostres aspiracion­s. És hora d’aplicar-hi molta creativita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Les vostres possibilit­ats actuals d’expansió i reconeixem­ent profession­al es veuen encoratjad­es gràcies a una operació econòmica d’envergadur­a.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Lluna-Neptú a Peixos, favorable amb Júpiter, impulsa una gran obertura d’horitzons. Moment d’estudis i viatges importants.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain