La Vanguardia (Català)

Gerard Moreno reconeix l’interès del Vila-real

- RAMÓN ÁLVAREZ Barcelona

Gerard Moreno tornarà a vestir la pròxima temporada de groguet si Vila-real i Espanyol acorden un traspàs que des de Cornellà no es xifra en menys de 20 milions d’euros, la meitat de la clàusula de rescissió del davanter, ja que el club de la Plana comparteix amb l’Espanyol la meitat dels drets econòmics del jugador. El Vilareal, de fet, ja ha contactat amb l’entorn del jugador per presentar-li un projecte en què Gerard seria un dels futboliste­s més ben pagats de la plantilla. L’interès el va reconèixer ahir el mateix jugador, tot i que de moment els clubs no han mantingut cap contacte –ni tan sols informal– sobre aquesta qüestió.

L’Espanyol continua entossudit a no negociar la sortida del jugador mentre aquest no manifesti obertament el desig de marxar o bé aparegui un club amb la clàusula. Si més no aquesta és la posició de l’entitat abans que aquest mateix diumenge aterri Chen Yansheng a Barcelona per establir la política del club en aquest pròxim mercat. Gerard ja havia rebutjat tornar a Vila-real, però el brusc final del projecte del president i màxim accionista per fer tornar en poc temps l’Espanyol a Europa ha canviat radicalmen­t l’escenari.

El que en cap cas no vol el jugador és convertir-se en moneda de canvi perquè el Vila-real negociï amb un traspàs a un tercer equip que bé podria ser l’Atlètic de Madrid, on seria el tercer davanter. Si se’n va és per jugar.

En aquesta mateixa línia, l’anunciat retorn de l’Espanyol a l’època de les vaques magres també podria suposar la baixa d’altres peces clau a les quals el club obriria la porta per eliminar les fitxes més elevades. És el cas de Diego López, de qui diuen a Vigo que està negociant amb el director esportiu del Celta, Felipe Miñambres, o de Sergio García, que no complirà el mínim de minuts per renovar automàtica­ment i podria ser un altre jugador descartat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain