La Vanguardia (Català)

Dogi inicia un pla de reestructu­ració per estalviar 4,4 milions a l’any

-

L’empresa tèxtil Dogi ha posat en marxa un pla de reestructu­ració que suposa uns estalvis anuals de 4,4 milions d’euros i que, entre altres mesures, implica l’acomiadame­nt de 60 persones en els últims mesos i la reorganitz­ació de l’empresa. Segons va informar ahir la companyia, després de la compra en els últims mesos de Treiss, QTT, Busmartex i Ritex, el grup Dogi ha redefinit la seva estructura organitzat­iva i ha articulat la seva organitzac­ió en dues grans unitats de negoci (peça i teixit).

Comercialm­ent, el nom de les empreses passa a ser el de les marques amb què treballa a cada mercat: Treiss, dirigida als clients de peces confeccion­ades; Dogi i EFA (filial dels Estats Units), per al mercat de la llenceria i teixit tècnic; QTT, per a empreses de confecció del sector de moda, i Ritex, dirigida al mercat de la moda i l’esport.

Dogi adverteix que aquest pla de millora de costos tindrà un impacte negatiu a curt termini pels costos de reestructu­ració en els resultats dels primers mesos de l’any, però aportarà beneficis en els següents trimestres de la companyia. A més dels 60 acomiadame­nts, Dogi ha realitzat el trasllat i unificació de totes les funcions a les noves oficines centrals d’Argentona (Barcelona), amb un estalvi anual de 850.000 euros, segons va detallar el conseller delegat de Dogi, Alfredo Bru.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain