La Vanguardia (Català)

Per molts anys, Mickey Mouse!

De Kate Moss a Heidi Klum, els famosos feliciten els 90 anys al personatge de Walt Disney

- ELENA CASTELLS Barcelona Sexis amb Mickey Luke Skywalker

Lluint les seves icòniques orelles, samarretes amb la seva imatge o els seus llegendari­s guants blancs. Així s’han fet fotografia­r 26 celebritat­s del món de la moda, la cultura i l’espectacle per felicitar Mickey Mouse pel seu 90è aniversari. La iniciativa forma part de la campanya organitzad­a per l’oenagé Together for Short Lives, que vol celebrar així l’aniversari del mític personatge de Walt Disney i retre homenatge a l’impacte que ha exercit arreu del món al llarg d’aquestes dècades. El fotògraf britànic Rankin ha estat l’encarregat de retratar models, actors, cantants i presentado­rs. El llibre, d’edició limitada, sortirà a la venda aquest estiu a través d’eBay i tots els beneficis es destinaran a nens amb malalties greus i terminals per als quals l’oenagé britànica treballa des de fa anys.

Entre els rostres més coneguts destaquen les models Kate Moss i Heidi Klum, l’actor Mark Hamill, que donava vida a Luke Skywalker, o l’actriu i model Liv Tyler. El llibre, titulat Mickey Mouse and me, també recull les seves històries sobre la influència que ha tingut en les seves vides el ratolí més famós del món, que va néixer com un senzill esbós i va passar a convertirs­e en una icona de la cultura popular.

Altres estrelles que no han volgut perdre’s l’oportunita­t de retratar-se amb alguna representa­ció de l’icònic ratolí Mickey per a un projecte tan especial són Sam Claflin, d’Els jocs de la fam; Hayley Atwell, actriu de Capitán América: el primer vengador de Marvel; Louisa Johnson, la guanyadora de l’X Factor britànic; el còmic Julian Clary; la presentado­ra Katie Piper; Amy Jackson, actriu de Bollywood; el ballarí Sergei Polunin; la model Kim Turnbull; el raper Professor Green; la model Fae Williams i la presentado­ra Laura Whitmore.

 ??  ?? Kate Moss i Heidi Klum (a la dreta) han volgut felicitar el ratolí de
Disney amb una samarreta amb la seva imatge, la primera, i
amb les seves mítiques orelles, la segona L’actor Mark Hamill, que va donar vida a la pantalla gran al personatge de...
Kate Moss i Heidi Klum (a la dreta) han volgut felicitar el ratolí de Disney amb una samarreta amb la seva imatge, la primera, i amb les seves mítiques orelles, la segona L’actor Mark Hamill, que va donar vida a la pantalla gran al personatge de...
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain