La Vanguardia (Català)

“Et pot despertar a mitja nit per fer l’amor”

Keith Urban dona detalls de la seva vida sexual amb Nicole Kidman

- Redacció

“Ella és una maníaca al llit, però molt cerebral [...] Et despertarà per fer l’amor a mitja nit”. Són algunes de les estrofes de la nova cançó del músic country Keith Urban. No tindria més transcendè­ncia si no fos perquè la lletra està dedicada a la seva esposa, una de les actrius més famoses del món, NicoleKidm­an.

Després de dotze anys de matrimoni, el cantant revela ara els detalls més íntims de la seva relació sentimenta­l amb l’artista australian­a. Urban confessa que la parella encara té una vida amorosa molt fogosa. Al primer senzill del seu nou disc Gemini (Bessons) parla sobre el que passa al seu llit matrimonia­l.

La polèmica va sorgir després que els primers oients escoltessi­n la lletra. “És una maníaca al llit, però molt cerebral”, començava el músic. “I sé que tothom sap que ella és aquestes dues coses”, afegeix. Tot el que segueix va en la mateixa línia, no gaire encertada a parer d’alguns. “Està increïble amb aquest vestit, però és guapíssima fins i tot quan va feta un desastre”. I després la cirereta: “M’aixeca a mitja nit per fer l’amor”.

En declaracio­ns al tabloide Daily Telegraph, el músic de Nashville assegura que “simplement és una cançó senzilla, divertida i sexi sobre la meva esposa”. Amb tot, confessa que la seva primera reacció va ser: “No sé si hauria de dir-ho”. El seu lletrista, però, el va ajudar a decidir-se després que li demanés que descrigués l’actriu. “És Bessons, però no és contradict­òria. Pot amb tot”, va rematar.

Urban assegura que temps enrere no s’hauria sentit bé escrivint aquestes coses, però que ara ja no se sent així. “Si penso tot això sobre ella, quin problema hi ha?”.

La parella, que es va casar el 2006 i té dues filles, Sunday Rose i Faith Margaret, demostra sempre que pot com continua d’enamorada després de 12 anys de relació. Anteriorme­nt, Nicole Kidman havia estat casada amb l’actor Tom Cruise, amb qui ja va exposar la seva sexualitat a la cinta de Stanley Kubrick Eyes wide shut l’any 1999.

El cantant country escriu a la seva nova cançó que l’actriu australian­a és una “maníaca al llit”

 ?? TAYLOR HILL / GETTY ?? L’actriu Nicole Kidman i el seu marit, el cantant country Keith Urban
TAYLOR HILL / GETTY L’actriu Nicole Kidman i el seu marit, el cantant country Keith Urban

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain