La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Mercuri quedarà fins diumenge vinent, dia 13, a Àries. Aprofiteu-ho per donar una última empenta a qüestions personals.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aquests dies Taure tendirà a un estat anímic una mica baix. Procureu evitar situacions d’estrès i buscar estones de descans i distracció.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Oportunita­t encara d’agilitar tractes favorables als vostres interessos, com també d’impulsar un projecte activat aquests mesos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Si teniu cap tema pendent, siguin contactes o operacions profession­als, procureu avançar-lo aquests dies; aviat no tindreu tantes facilitats.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Encara gaudiu d’una època de més facilitats per moure-us i relacionar­vos. En cas de converses pendents, procureu reprendre-les ara.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Poden ser dies de molta importànci­a per a la vostra economia. És aconsellab­le que impulseu operacions o negociacio­ns rellevants.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aquesta setmana teniu possibilit­at d’agilitar tractes quant a una possible col·laboració. Moment d’abordar temes pendents amb la parella. Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Encara sou en una conjuntura que pot ser definitiva per a la vostra situació laboral. És el moment de tancar converses i enllestir tractes. Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Si espereu notícies d’ un ésser estimat, podríeu rebre’ n aquesta setmana. També són dies demés facilitats per expressar les vostres idees.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Molta atenció aquesta setmana a qüestions familiars o afers relacionat­s amb l’habitatge que hagin anat agafant importànci­a.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Encara sou en una etapa en què la vostra capacitat d’expressar idees i actituds avantguard­istes es veu encoratjad­a. No ho posposeu.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Possibilit­at aquests dies que prenguin vigència contactes i operacions de caire econòmic. Convé que enllestiu possibles negociacio­ns.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain