La Vanguardia (Català)

Pintades i adhesius contra la directiva

- R. ÁLVAREZ

Un sector de l’espanyolis­me va passar ahir de la desafecció a l’agressivit­at verbal i la injúria i l’entorn del RCDE Stadium va aparèixer ple d’adhesius i pintades anònimes contra els vicepresid­ents Carlos García Pont i Adolf Rousaud; el nou director general corporatiu, Roger Guasch, i el director de seguretat, Àlvar Mallafré.

Els missatges acusaven García Pont de “farsant” i Rousaud, Guasch i Mallafré de culers pels vincles que van mantenir durant el passat amb el club blaugrana. “Un RCDE per i per a pericos”, “Fora culers del RCDE” o “Rousaud, fill de puta” eren algunes de les floretes que la brigada municipal de Cornellà s’afanyava ahir mateix a eliminar de l’entorn de l’estadi. En alguns dels adhesius hi havia fins i tot les cares dels directius assenyalat­s.

L’aparició d’aquests missatges, a què el club no va voler ahir donar publicitat, coincideix­en amb la pugna que l’entitat i els grups integrats a la grada d’animació mantenen des que l’Espanyol va obligar fa un mes els seus integrants a firmar un document pel qual cedeixen les seves dades a un registre dels Mossos d’Esquadra per poder accedir al sector. Des d’aleshores, la grada d’animació ha estat pràcticame­nt deserta. L’assistènci­a a l’estadi, en general, també ha registrat una important minvada. El RCDE Stadium va tancar ahir la campanya amb una mitjana d’un 44% d’ocupació.

Dissabte, d’altra banda, un grup d’espanyolis­tes il·lustres van remetre una carta oberta a Chen Yansheng en què demana de recuperar les essències espanyolis­tes del club davant uns gestors que acusen de no tenir sentiment espanyolis­ta. Aquest divorci entre el club i l’afició s’ha vist també marcat per la intenció de la directiva, ahir mateix confirmada per Guasch,

CREIX EL DESINTERÈS El RCDE Stadium va tancar ahir la temporada amb una mitjana d’un 44% d’ocupació

d’incrementa­r el preu dels abonaments de Cornellà de cara a la temporada vinent.

“Esperem que l’any que ve aconseguim il·lusionar la gent i posem fi a la situació actual”, va desitjar ahir el capità Javi López assumint la part de responsabi­litat de l’equip en aquesta situació. “L’afició es mereixia una victòria contundent com aquesta; havíem dit que era important acomiadar-se deixant bones sensacions i els que han vingut han pogut gaudir-ne”, va assenyalar, per la seva part, Toni Clavero, el preparador físic del filial que ahir es va asseure a la banqueta a causa de la sanció del tècnic David Gallego.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain