La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA Guiomar Eguillor

- eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Període en què tendeix a haver-hi un tracte molt més afectuós amb els vostres. Procureu donar ànim a temes familiars o en benefici de l’habitatge.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Especial capacitat per entaular negociacio­ns. Convé que hi doneu impuls, ja que no tindreu tantes facilitats d’aquí un parell de setmanes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Setmanes propícies a gastar en diversions i plaers. En tot cas, procureu començar a tancar possibles tractes. Seran beneficios­os.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Venus serà a Càncer fins al dia 13 i propicia el vostre benestar i l’amor. Convé aprofitar-ho encoratjan­t afers desitjats.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Encara falten un parell de setmanes per remuntar el baix to emocional a què tendeix el vostre signe actualment. Eviteu l’estrès emocional.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Oportunita­t de donar ànim a afers molt desitjats, sobretot si són afectius o amorosos. Convé que agilitzeu converses i contactes.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Heu de treure el màxim partit de la bona imatge de què gaudiu. Ocasió d’encoratjar negociacio­ns profession­als i conrear relacions socials.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Moment de centrar-vos a conrear relacions, en especial el tracte amb éssers estimats. Així mateix, procureu impulsar possibles negociacio­ns.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Si teniu entre mans cap operació econòmica rellevant, sobretot si és una negociació, procureu animarla, ja que serà beneficios­a.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Aprofiteu la tendència a una relació més estreta i afectuosa amb la parella. En cas de cap conflicte o fricció, és moment de superar-lo.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu les possibilit­ats que se us brinden per expressar la vostra creativita­t a la feina. Mostreu-vos receptiu a les negociacio­ns.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Viureu una possible història d’amor feliç aquestes setmanes, i aviat no en tindreu tantes possibilit­ats. Entesa amb els éssers estimats.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain