La Vanguardia (Català)

Neymar no s’oblida de marcar golassos

- C. RUIPÉREZ Barcelona

Ningú no havia vist Neymar en un partit des que el 25 de febrer va caure lesionat al Parc dels Prínceps en el PSG-O. Marsella. Es va perdre els vuitens de la Champions contra el Madrid, el desenllaç de la Ligue 1 i les dues finals de les Copes de França per culpa de l’operació del turmell dret. Havien passat 97 dies i tothom es preguntava com estava realment el deu del Brasil quan falta poc més d’una setmana per a l’inici Mundial. Ahir a la fi va reaparèixe­r i Neymar va demostrar que durant la seva absència no s’ha oblidat de marcar golassos. El crac, que va entrar al descans, va desequilib­rar l’amistós entre el Brasil i Croàcia (2-0) amb una obra mestra quan només feia 23 minuts que era a la gespa. Neymar es va inventar una jugada entre tres defenses per acabar afusellant Subasic. Firmino va sentenciar de vaselina en el 93.

En el primer temps hi va haver més grogues que joc. Tot va canviar amb l’entrada de Neymar, que a la banda es va abraçar amb Rakitic. L’estrella es va agradar de seguida amb una passada amb el pit i un regat de taló, i en el 57 va provar Subasic amb una rosca. Va ser un avançament del que vindria quan va rebre una passada de Coutinho en cursa. Va entrar a l’àrea, va retallar Vrsaljko, va superar Kovacic i abans que li entrés el central Caleta-Car es va treure un xut sec al pal del porter que va tocar el travesser abans d’entrar. Un golàs que va deixar bocabadat Anfield.

El primer que va fer Ney en la celebració va ser assenyalar el cel i córrer a la banqueta a abraçar un recuperado­r clau en la seva tornada i Tite. La inactivita­t no l’ha afectat.

 ?? PETER POWELL / EFE ?? Neymar, amb Rakitic i Paulinho, va reaparèixe­r després de 97 dies
PETER POWELL / EFE Neymar, amb Rakitic i Paulinho, va reaparèixe­r després de 97 dies

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain