La Vanguardia (Català)

Etihad llança una nova ruta que enllaça Barcelona amb Abu Dhabi

- BARCELONA Redacció

Barcelona mira cada vegada més cap a l’Orient Mitjà. Etihad Airways, l’aerolínia de la Unió dels Emirats Àrabs, va anunciar ahir que posarà en marxa una nova ruta que connectarà Abu Dhabi amb la capital catalana a partir del pròxim 21 de novembre, van informar fonts de la companyia. Amb aquesta connexió, la primera entre una i altra urb, Barcelona es convertirà en la segona ciutat d’Espanya on opera Etihad, ja que la ruta Abu Dhabi-Barcelona complement­arà el servei diari que ja existeix amb Madrid.

En principi la freqüència serà de cinc vols per setmana (els dilluns, dimecres, divendres, dissabtes i diumenges), tot i que la periodicit­at serà diària (set vols a la setmana) a partir del 31 de març del 2019. Etihad així passarà a ser la tercera aerolínia de l’Orient Mitjà que operarà des del Prat, després de Qatar Airways i Emirates, que també ofereixen dos vols diaris.

Els vols els farà un Airbus A330200, que disposa de classes business i econòmica. Aquest nou enllaç proporcion­arà als viatgers connexions a través del hub d’Abu Dhabi a les principals ciutats del subcontine­nt indi, el sud-est d’Àsia, la Xina, el Japó, Corea i Austràlia.

El conseller delegat d’Etihad Airways, Peter Baumgartne­r, va destacar que Barcelona és “un centre de cultura, comerç, turisme, educació, moda i ciència”, i que ha experiment­at “un augment significat­iu” en la demanda de viatges de l’emirat i de la seva xarxa de connexions.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain