La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Procureu treure el màxim partit de les facilitats de què gaudiu aquests dies per fer valer les vostres posicions i idees. Aviat us serà més difícil.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Aquests dies teniu possibilit­ats d’activar l’economia. Després no tindreu una posició tan avantatjos­a per fer valer els vostres interessos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

El Sol serà a Bessons fins al dia 21. Convé que ho aprofiteu per donar impuls a afers que siguin importants per a la vostra vida personal.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

El vostre signe encara es troba en l’època de l’any en què tendeix a un to baix. Convé que us cuideu i eviteu esforços durant uns dies.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Procureu donar impuls a projectes o afers que responguin a les vostres aspiracion­s. Els propers dies seran propicis a obtenir resultats.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Són dies en què gaudiu d’un avantatge per fer valer les vostres propostes a l’àmbit profession­al. Mireu de donar impuls als vostres interessos.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La capacitat de comunicaci­ó es veu avivada aquestes setmanes. Convé aprofitar aquests dies, ja que aviat no tindreu tantes facilitats.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Val més que eviteu situacions de risc personal, ja que tindreu menys recursos per afrontar-les. Tot i això, aviat us trobareu més bé.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Aquesta setmana podreu més vida a la relació de parella. Convé que us centreu a donar impuls a tota mena de col·laboració.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Encara gaudiu de mitjans per obtenir èxits i reconeixem­ent a la feina. Aprofiteu aquests dies per defensar les vostres propostes i parers.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Aprofiteu fins a finals de setmana per activar afers en benefici dels fills. Seran dies propicis a l’amor i a èxits en activitats creatives.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Si us interessa defensar les vostres necessitat­s o opinions davant la família, en són dies propicis. Aviat no serà tan fàcil.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain