La Vanguardia (Català)

Demi Moore fa sortir els colors al seu ex Bruce Willis

L’actriu fa broma del seu divorci gairebé 20 anys després

- Redacció

Han passat gairebé 20 anys del divorci entre els actors Demi Moore i Bruce Willis. Potser ha estat el temps necessari per poder fer broma sobre el tema. Això és almenys el que ha fet l’actriu. Amb el seu exmarit i pare de les seves tres filles a pocs metres d’ella, la protagonis­ta de La tinente O’Neil va pujar a l’escenari del programa de televisió Comedy Central Roast per fer mofa d’alguns aspectes de la seva separació.

“Penso en el nostre matrimoni com en El sisè sentit. Tu estaves mort tot el temps... Després del nostre divorci, ell va dir que pensava que el final del nostre matrimoni havia estat el seu error més gran, però Bruce, no siguis tan dur amb tu mateix, has tingut errors pitjors. Em refereixo a Planet Hollywood –la cadena de restaurant­s en què l’actor va invertir juntament amb Arnold Schwarzene­gger i Sylvester Stallone–, El gran falcó, Persecució mortal, fer campanya per Michael Dukakis –polític dels Estats Units–, rebutjar el paper que després va acceptar Clooney a Ocean’s Eleven per centrar-te a tocar l’harmònica”, va dir en to de broma l’actriu, que es va divorciar del protagonis­ta de La jungla de cristal l’any 2000, després de 13 anys casats. Moore també va fer broma sobre altres qüestions com la desigualta­t a l’hora d’assumir les cures de les nenes. “En Bruce és molt generós. Quan la nostra filla Rumer era una criatura i li tocava canviar-li els bolquers a mitja nit, es posava a sobre meu i em xiuxiuejav­a: ‘Et donaré 100 dòlars ara mateix si li canvies tu el bolquer’”.

Tot el discurs de la Demi va ser ben acollit per l’actor, que va agafar les paraules de la seva ex amb molt d’humor. De fet, quan ella va acabar el seu monòleg, es va aixecar per abraçar-la. Al capdavall, ja han passat gairebé dues dècades des de la seva ruptura. De les seves tres filles en comú, l’actriu va dir entre rialles: “Les nostres filles són molt assenyades, tenint en compte que dues d’elles són meitat Bruce Willis”.

Després del seu divorci, Willis va tornar a casar-se el 2009 amb la model Emma Heming, amb qui té dues nenes més, Mabel Ray, de sis anys, i Evelyn Penn, de quatre. Per la seva banda, Demi Moore es va casar amb Ashton Kutcher el 2005 i es va separar vuit anys després.

 ?? FREDERICK M. BROWN / AFP ?? Demi Moore a l’escenari del programa Comedy Central Roast
FREDERICK M. BROWN / AFP Demi Moore a l’escenari del programa Comedy Central Roast

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain