La Vanguardia (Català)

Apple introduirà més de 70 emojis nous amb l’actualitza­ció de l’iOS 12

- Redacció

Durant el dia mundial de l’Emoji, celebrat ahir, Apple va aprofitar per anunciar que durant aquest 2018 introduirà més de 70 emojis nous per als seus dispositiu­s amb iOS 12, entre els quals hi ha figures d’expressivi­tat, personalit­zació de cabells, menjar, animals i esports. El comunicat emès per la companyia tecnològic­a revelava que aquest any es llançaran nous emojis en forma d’actualitza­ció de software gratuïta per a iPhone, iPad, Apple Watch i Mac.

Els dissenys dels nous models estan basats en els personatge­s aprovats a Unicode 11.0, i s’inclouen, d’aquesta manera, més opcions de personalit­zació. Per tant, es podran representa­r persones pèl-roges o amb els cabells arrissats o canosos. També hi haurà emoticones amb persones sense cabells (rapades o calbes) i s’afegeixen colors de pell més foscos a les cares i expression­s d’emoció –com l’angoixa o la súplica–, festa i cors.

En relació amb els animals, s’afegiran els emojis del cangur, la llagosta, el paó i el lloro. El menjar també tindrà una representa­ció més gran, i s’integrarà l’enciam, el pastís de lluna i el cupcake o el mango. Seguint aquest camí, Apple també incorporar­à al seu catàleg d’emoticones més personatge­s d’esports, superheroi­s i símbols, com ara un amulet nazar o el símbol de l’infinit. El llançament d’iOS 12 implicarà totes aquestes novetats relatives als nous dissenys.

 ?? APPLE ?? Algunes de les noves emoticones que arribaran aquest any
APPLE Algunes de les noves emoticones que arribaran aquest any

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain