La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Jornada favorable per abordar alguns problemes. Disposeu de recursos econòmics importants i, a més, de suport profession­al.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, favorable amb la Lluna, aconsella que us dediqueu a impulsar temes d’interessos personals. Feu servir el vostre enginy.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu la primera hora del matí per abordar en l’àmbit profession­al una operació econòmica difícil. Podríeu tenir algun suport.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Bon moment per abordar les relacions involucrad­es en un projecte molt interessan­t. Entesa serena amb una col·laboració difícil.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Un certa inestabili­tat profession­al. La jornada afavoreix que abordeu temes econòmics. Una reestructu­ració important ho propicia.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Aprofiteu la jornada per combatre idees i projectes avantguard­istes amb la parella, ja que es mostrarà més receptiva. Decisions positives.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La vostra tasca rebrà impuls gràcies a una inversió o operació econòmica de gran envergadur­a. Suport de la família per dur a terme la vostra feina.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

És un bon moment per prendre decisions positives sobre els fills. El suport de la parella els podria ser molt beneficiós.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Bones possibilit­ats per fer millores a la casa. Disposareu de recursos econòmics, malgrat la difícil situació actual.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, favorable amb la Lluna, encoratja determinac­ions fermes i serenes, en benefici de la vostra activitat i creativita­t.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Possibles beneficis econòmics gràcies a un important tema familiar o relacionat amb béns immobles. També tindreu suport.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Urà i Saturn, us permet aprofitar possibilit­ats d’expansió en la vostra activitat, i també un projecte difícil.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain