La Vanguardia (Català)

Els més guapos de l’estiu

Elsa Pataky i Jon Kortajaren­a encap alen una llista en què també hi ha Edurne i Maxi Iglesias

- BEGOÑA CORZO Barcelona

Elsa Pataky i Jon Kortajaren­a són els més guapos de l’estiu. O almenys això es desprèn de la llista dels personatge­s més hot de l’època estival que, com cada any, publica la consultora Personalit­y Media, especialit­zada a analitzar la imatge de personatge­s públics i celebritat­s.

La llista està formada pels noms que han obtingut les valoracion­s més altes en la variable “atractiu físic”, un dels 17 apartats que inclou l’estudi de més de 2.600 personatge­s que analitzen a Espanya, que han de ser coneguts per almenys un 50% dels consumidor­s.

Elsa Pataky, amb 8,47 punts, ascendeix dues posicions respecte a l’any passat i s’alça com la dona més atractiva pels homes, seguida de la cantant Edurne (8,45), la model i actriu Vanesa Romero (8,43), l’actriu Patricia Montero (8,40) i la model Judit Mascó (8,38). Patricia Montero entra al top 10 de les dones més guapes directamen­t en la quarta posició i destaca que hi hagi tornat la presentado­ra i actriu Vanesa Romero (tercera), que va estar absent entre els primers llocs el 2017, però que n’ha estat una habitual d’edicions anteriors.

Edurne, per la seva part, puja dues posicions respecte a l’any passat i és la segona més atractiva després d’Elsa Pataky. Judit Mascó, als 48 anys, destaca i es consolida en un rànquing de dones en què l’edat mitjana és de 35 anys. La model es-

cala quatre posicions respecte al 2017 i demostra, un estiu més, que l’atractiu no està renyit amb l’edat i que ella està en la seva plenitud. A Aquestes cinc dones les segueixen cares molt conegudes del panorama televisiu: Blanca Suárez (el seu nòvio, Mario Casas, també és en la llista dels més guapos); la periodista Lara Álvarez; Úrsula Corberó (La casa de papel); la presentado­ra Pilar Rubio, i Amaia Salamanca.

Entre els homes, el més atractiu de l’estiu 2018 és Jon Kortajaren­a, amb 8,28 punts. El model i actor de 33 anys, que va estrenar al maig la sèrie La verdad, puja fins al primer lloc d’aquesta llista de guapos, i desbanca Jesús Castro (Mar de plástico, El Príncipe, La reina del sur), que descendeix a la quarta posició. A Kortajaren­a li trepitja els talons l’actor Maxi Iglesias, amb 8,23 punts. Entre els homes, destaca l’ascens de Jesús Vázquez (8,18), que recupera sis llocs i que amb 52 anys es col·loca en tercera posició, confirmant que l’arruga no està renyida amb l’atractiu.

Encara que la gran aparició d’aquest estiu és, sens dubte, el piragüista olímpic Saúl Craviotto (8 punts). L’esportista entra a la llista directamen­t al setè lloc gràcies a l’impuls després de guanyar la segona edició de Master Chef Celebrity, en què es va esforçar molt.

Tanquen el top 10 dels més atractius el model Andrés Velencoso, cinquè; l’actor i raper Luis Fernández (Los protegidos), sisè, i els també actors Miguel Ángel Silvestre (7,90), Mario Casas (7,78) i Álex González (7,76).

 ??  ?? Top 10. Elsa Pataky (42 anys) ha passat uns dies a Euskadi de vacances i per anar al casament del seugermà Cristian. Mentrestan­t el bilbaí Jon Kortajaren­a (33) ha acabat de rodar Lo nunca visto, amb Carmen Machi Parelles d rànquing El segon lloc lla Maxi Igle Edurne. L’ac1
Top 10. Elsa Pataky (42 anys) ha passat uns dies a Euskadi de vacances i per anar al casament del seugermà Cristian. Mentrestan­t el bilbaí Jon Kortajaren­a (33) ha acabat de rodar Lo nunca visto, amb Carmen Machi Parelles d rànquing El segon lloc lla Maxi Igle Edurne. L’ac1
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain