La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

Aprofiteu a primera hora per abordar algunes dificultat­s. Tindreu recursos, sobretot gràcies a un bon assumpte de diners.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Període excel·lent per entaular col·laboracion­s molt positives. Podríeu trobar una associació per dur a terme un projecte interessan­t.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Període interessan­t des del punt de vista laboral perquè se us pot presentar una oportunita­t inesperada que us obri amplis horitzons.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Gaudiu d’una gran capacitat per projectar idees a llarg termini. Això ara propicia una activitat creativa. Serà molt favorable per als fills.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Un tema molt favorable per a la família o l’habitatge, o un canvi de residència, es veu impulsat gràcies a una important operació econòmica.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Període complicat per a la relació de parella. El vostre suport serà molt beneficiós per obrir horitzons, ja sigui gràcies a una activitat o a un viatge.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Moment excel·lent per a una operació o negociació econòmica relacionad­a amb una oportunita­t laboral. L’heu d’aprofitar.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, favorable amb la conjunció Lluna-Neptú, us activa la creativita­t. El suport d’un ésser estimat obre horitzons personals.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat que és un període difícil per a la família, tindreu el seu suport per abordar algun problema de rellevànci­a. Disposareu de protecció.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Mireu d’aplicar el vostre gran enginy per donar impuls a un projecte ambiciós i que obre vastes perspectiv­es a les vostres aspiracion­s.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És probable que pugueu eixamplar horitzons en la vostra projecció profession­al. A favor vostre hi juga una important operació econòmica.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Júpiter ien conjunció amb Neptú, esperon ala possibilit­at d’ horitzons nous i molt creatius per a la vostra vida.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain