La Vanguardia (Català)

Pantoja confessa a la televisió la mala relació que té amb la seva filla

La cantant entra en directe al ‘Sálvame’ per plorar pel distanciam­ent amb la seva filla

- Barcelona

Una hora i mitja de drama; una història d’amor i desamor entre una mare i una filla. Això és el que es va viure ahir al programa Sálvame de Tele 5 quan, per sorpresa, Isabel Pantoja va entrar en directe al programa Sálvame, de Tele 5, per reconèixer la difícil relació amb la seva filla, Isabel Chabelita Pantoja, arran dels comentaris sorgits al programa després de l’ingrés de la jove al programa Gran Hermano VIP. En un fet inusual, la Pantoja va trencar el seu silenci per atribuir a Dulce Delapiedra, una antiga treballado­ra seva, una mala influència sobre la jove. Tot i que no va esmentar-ne el nom, la cantant va considerar que Delapiedra és la responsabl­e d’haver conduït Isabel Pantoja filla a una vida regalada, vivint d’exclusives i desatenent els estudis i obligacion­s.

Tot va començar quan els col·laboradors del programa comentaven que Isabel Pantoja filla no s’havia acomiadat de la seva mare abans d’entrar al reality i que això es devia a la mala relació que tenien. Va ser llavors quan va arribar una trucada al telèfon de Chelo García-Cortés. Era Isabel Pantoja, que volia intervenir. Sorpresa al plató. La presentado­ra, Carlota Corredera, que ahir va donar una lliçó de com s’ha de conduir un programa, va dirigir una intervenci­ó que gairebé va ser un monòleg.

La Pantoja va reconèixer que, efectivame­nt, la seva filla no s’havia acomiadat d’ella, ni li havia comunicat fins a última hora que tenia la intenció de participar en GHVIP, de manera que va acceptar, per primera vegada, la difícil relació de mare i filla des que la Chabelita era una adolescent. “Jo estic més tranquil·la que sigui al programa que al carrer perquè aquí no li faran mal. Estic contenta de saber on és la meva filla i a quina hora arriba a casa. El patiment d’una mare només el sap una mare. L’he criada des dels tres mesos de vida. No vaig perdre la meva filla als 18 anys quan se’n va anar embarassad­a de casa, sinó als 14 anys quan se li va escapar a qui va ser la meva dona de fer feines”. Sense anomenar-la , Isabel va qualificar Dulce, que ara viu amb la seva filla, de “mala persona, que li consent tot”. “Jo no accepto que arribi a les set, nou o onze del matí. Això ho sap ella, sap que la renyaré, però està amb una persona que sí que ho accepta perquè no és una bona persona. Si fos una bona persona donaria bons consells a la meva filla, que té un fill de 4 anys, i no tots els capricis”.

Quan la Pantoja feia una hora que estava en directe, va entrar per telèfon Kiko Rivera per tallar la catarsi de la seva mare, que va acceptar penjar però amb el seu fill fora d’antena i va continuar una altra bona estona despullant els seus sentiments i el seu dolor com a mare. Els col·laboradors, entre els quals hi havia la seva crítica més ferotge, Mila Ximénez, van acabar per donar-li la raó i demanarli perdó per no haver entès els seus sentiments. Isabel Pantoja va parlar del seu patiment per la situació i va reiterar l’amor profund que té pels seus dos fills: Kiko, nascut del seu matrimoni amb el malaguanya­t Francisco Rivera, Paquirri, i Chabelita, a qui va adoptar al Perú quan la nena tenia tres mesos. La cantant va acabar penjant el telèfon i el plató de Sálvame va emmudir.

L’artista va atribuir a Dulce Delapiedra, que va ser la seva mainadera, una mala influència en Chabelita

 ??  ??
 ??  ??
 ?? KCS/KCT / GTRES ?? Isabel Pantoja va lamentar que Dulce Delapiedra es refereixi a la seva filla com “la meva nena” i va destacar la mala influència que ha tingut en la jove consentint-li tot i allunyant-la de la mare Mare, filla i mainadera
KCS/KCT / GTRES Isabel Pantoja va lamentar que Dulce Delapiedra es refereixi a la seva filla com “la meva nena” i va destacar la mala influència que ha tingut en la jove consentint-li tot i allunyant-la de la mare Mare, filla i mainadera

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain