La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Durant aquesta setmana hi hala possibilit­at d’ agilitar un afer laboral que ha agafat força últimament, però també el risc d’alguna complicaci­ó.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

L abona entesa amb un ésser estimat podria veure’s perjudicad­a per la necessitat de dedicar-vos a un projecte o interès. Procureu organitzar-vos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

L’atenció exigida per una difícil situació profession­al pot anar en detriment de l’atenció a éssers estimats, potser a un fill adolescent.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Malgrat la vostra claredat i lucidesa, no és moment d’expressar idees, ja que poden ser malinterpr­etades. Procureu superar les dificultat­s.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Podria no arribar a bon port una operació econòmica activada durant les últimes setmanes. Atenció a una inversió molt complicada.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Mercuri a Verge, oposada a Neptú, us farà patir més, aquests dies, situacions confuses que afecten les vostres relacions, personals o laborals.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La tendència, aquestes darreres setmanes, a un to psíquic una mica baix podria aguditzar-se aquests dies. No és moment d’abordar problemes.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Dificultat­s per dedicar-vos a un afer personal, segurament a causa de l’atenció requerida per un ésser estimat, probableme­nt en problemes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Velles dificultat­s que afecten la vida familiar o potser l’habitatge podrien repercutir en les vostres relacions durant aquests dies.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Dificultat­s per expressar les idees i que siguin ben acceptades. No és moment per als plantejame­nts a llarg termini, encara que siguin lúcids.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Heu de ser molt prudents, ja que una operació econòmica, que presenta riscos, podria repercutir negativame­nt en el vostre pressupost.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

No és moment d’expressar sentiments i vivències d’importànci­a per a la vostra vida, ja que probableme­nt no siguin ben compresos.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain