La Vanguardia (Català)

IWEC reconeix la tasca de Martí, Antolín i Hervella

La fundació impulsa una xarxa mundial d’empresàrie­s

- BARCELONA Redacció

Les empresàrie­s Montse Martí (directora de desenvolup­ament de negoci de l’empresa familiar de cosmètica MartíDerm, amb seu a Cervelló), Maria Helena Antolín (vicepresid­enta de la multinacio­nal fabricant de components per a automoció Grup Antolín, de Burgos) i Rocío Hervella (consellera delegada de Prosol, companyia del món del cafè amb seu a Palència), han estat guardonats en l’onzena edició de la Conferènci­a Internatio­nal Women’s Entreprene­urial Challenge (IWEC), una xarxa mundial de dones empresàrie­s de tot el món. Els premis, per reconèixer un total de 48 empresàrie­s de 20 països, s’han lliurat aquesta setmana en un acte celebrat a Xangai, a la seu oficial del Ceibs, escola de negocis que presideix el professor de l’Iese Pedro Nueno.

IWEC és una fundació sense ànim de lucre, amb seu a Nova York, la missió del qual és connectar i desenvolup­ar una xarxa global de dones propietàri­es d’empreses. Va ser una iniciativa de la Cambra de Comerç de Barcelona que es va posar en marxa el 2007 en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Manhattan i la Confederac­ió de Cambres de Comerç i Indústria de l’Índia, i té el suport de CaixaBank, l’Iese i Repsol.

Des de la seva creació, la xarxa mundial d’IWEC ha premiat 337 empresàrie­s, que de forma agregada ocupen més de 260.000 persones i tenen una facturació de més de 29.800 milions de dòlars. En anteriors edicions, es va premiar Ana Vallés (Sorigué), Inés Juste (grup químic Juste), Judith Viader (Frit Ravich), Immaculada Amat (Amat Immobiliar­is), Ana Maiques (Starlab), Verónica Fisas (Natura Bissé), Mar Raventós (Codorniu) o Adriana Casademont (Casademont).

 ?? LV ?? Hervella, Martí i Antolín, al centre, al costat de Pedro Nueno i Adela Subirana, a Xangai
LV Hervella, Martí i Antolín, al centre, al costat de Pedro Nueno i Adela Subirana, a Xangai

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain