La Vanguardia (Català)

‘La segona hora’, de RAC1, torna demà dilluns a emetre’s per 8tv

- Redacció

La segona hora torna demà a 8tv. El programa d’humor de RAC1 és una de les noves apostes de la cadena per aquesta temporada 2018-2019. L’equip conduït per Quim Morales, amb Xavier Pérez-Esquerdo, Ana Polo, Jordi Ramoneda, Cèlia Roura i Víctor Ollé, oferirà cada dia, de les 13 h a les 14 h, el seu show particular en què s’experiment­a amb l’humor basat en l’actualitat.

Un bon exemple d’això n’és la secció A veure, notícies, amb Ana Polo sortint al carrer per copsar fins a quin punt la gent està al dia del que passa. Ella, a més, serà l’encarregad­a de fer La migdiAna amb gent coneguda, per poder-los entrevista­r en un moment tan dolç com el del descans de després de dinar.

Xavier Pérez-Esquerdo no abandona el seu popular Treball de camp, on investiga qüestions d’actualitat a través de trucades telefòniqu­es. En la seva faceta de pacificado­r, també el veurem trucant a pobles rivals per tal de reconcilia­r-los.

El contingut a les xarxes també serà una peça clau del programa aquesta temporada. Jordi Ramoneda proposarà cada dia les enquestes més inversembl­ants i recollirà totes les opinions dels seguidors 2.0 de La segona hora.

És l’únic programa de la història de la ràdio capaç de fer saltar pels aires la pàgina web dels oients que ho desitgen o de donar un gir al que ha passat durant el dia a còpia de psicofonie­s escollides pel seu tècnic de so.

Sumen onze temporades ininterrom­pudes d’èxit, com un dels programes referents a la seva franja horària. S’autoanomen­en equip d’investigac­ió radiofònic­a, però a partir de demà dilluns també ho seran de la televisió.

 ?? RAC1 ?? L’equip conduït per Quim Morales (centre) torna des de demà a les pantalles de 8tv
RAC1 L’equip conduït per Quim Morales (centre) torna des de demà a les pantalles de 8tv

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain