La Vanguardia (Català)

Les receptes més saboroses de la tardor amb ‘La Vanguardia’ i ‘RECEPTES by CUINA’

• Els productes de la nova temporada protagonit­zen menús molt temptadors • Plats de cullera més enllà de la sopa i propostes originals per a la Castanyada •Jadisponib­leelnounúm­ero de la revista als quioscos per tan sols 4,95 €

- Redacció

El millor d’abandonar l’estiu és recuperar temperatur­es menys sufocants i veure com el rebost s’omple de nous ingredient­s que esperen la seva oportunita­t per ser cuinats. Per treure el màxim profit a la tardor amb plats deliciosos i saludables, arriba el setè número de la revista RECEPTES by CUINA, que La Vanguardia posa a la vostra disposició als quioscos per tan sols 4,95 €.

Editada en català i amb l’aval de qualitat que suposa el fet d’estar elaborada per l’equip de la revista CUINA, la revista gastronòmi­ca líder a Catalunya, RECEPTES by CUINA surt publicada trimestral­ment, coincidint amb cada nova estació de l’any, per treure el màxim partit dels productes de temporada, els més saborosos, frescos i saludables.

Al llarg de les 132 pàgines d’aquest número de tardor, es faciliten receptes i trucs ideals per aprofitar aquests mesos, oferint consells i informació d’interès per conèixer les propietats beneficios­es d’una bona alimentaci­ó i explicant amb tot detall quins són els productes d’aquesta temporada i la millor manera de treure’n el màxim partit a l’hora de portar-los a la taula. Aquesta nova estació es caracterit­za per sopes i purés, plats de cullera i receptes amb molta vitamina C, fruita seca, hortalisse­s taronges, bolets i raïm.

La tornada a la rutina ens convida a organitzar-nos millor per aprofitar el temps sense oblidar la importànci­a de portar una dieta equilibrad­a. Aquest nou número gastronòmi­c aporta unes quantes idees per recuperar els hàbits més saludables a l’hora de planificar els menús de tardor tenint en compte tota la família. I que ens aporti energia! De fet, en aquest nou lliurament els lectors descobrira­n receptes variades per tornar a la rutina amb moltes ganes, amb ingredient­s com la quinoa i dolços com la xocolata.

Deixant enrere els mesos d’estiu, la tardor ens convida a recórrer a plats de cullera saborosos. És temps de sopes i purés temperats, de plats nutritius amb els llegums i les verdures com a protagonis­tes. Per això, RECEPTES by CUINA ofereix fins a 10 maneres de menjar amb cullera. Perquè, més enllà de la sopa, aquest cobert ens té el cor robat, igual que tradicions gastronòmi­ques com la Castanyada. A la revista trobareu propostes noves amb els ingredient­s de sempre – com les castanyes, els moniatos i les carabasses– per celebrar el dia de Tots Sants d’una manera original: receptes que no us faran gens de por, perquè són boníssimes. I qui no té alguna vegada convidats que no esperava? Perquè no sigui un maldecap el fet que s’asseguin a taula i haver d’improvisar, en aquesta publicació trimestral trobareu receptes ràpides que culminaran amb èxit qualsevol visita sorpresa. A més, qui vulgui sorprendre de debò a casa pot recuperar alguns peixos oblidats, per portar a taula els poc habituals, però tan saborosos com d’altres, per al paladar.

Els lectors i els subscripto­rs de La Vanguardia que vulguin tenir aquest nou exemplar a les mans podran conèixer els trucs d’alguns dels millors xefs, amb què podran tenir la revolució culinària a l’abast, juntament amb una masterclas­s per assimilar la tècnica de la papillota. A més, l’equip de la revista té molt clar que al pot petit hi ha la bona confitura. D’aquí la publicació d’un article sobre les conserves, amb les quals cal atrevir-se i gaudir tot l’any. Són, sempre que es té poc temps per cuinar, un gran recurs per servir a taula i animar un dinar que prevèiem poc consistent. Plats que també podem acompanyar amb riques guarnicion­s, de les quals també parlem en aquest nou número de tardor de RECEPTES byCUINA, pensat, com sempre, per als amants de la bona cuina i la millor gastronomi­a.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain