La Vanguardia (Català)

Un tractament únic que elimina tot tipus de varius sense cirurgia

La Microescum­a Original Patentada de Clínicas Dr. Juan Cabrera i l’exclusiva tècnica d’aplicació han significat una revolució en el tractament de les malalties venoses

-

Les varius són una afecció que, tot i no ser greu, afecta la qualitat de vida de les persones que les pateixen, ja que sovint causen pesadesa, dolor o inflor de cames. A més, en un percentatg­e baix de pacients, la malaltia progressa i s’acaben desenvolup­ant úlceres a les cames de difícil cicatritza­ció, fet que comporta un deterioram­ent greu de la salut i de la qualitat de vida d’aquests pacients. La clau del tractament d’aquesta patologia, poc invalidant en general, és un procedimen­t d’agressivit­at mínima.

Fa més de 20 anys, el Dr. Juan Cabrera, cirurgià vascular, i el seu fill Juan Cabrera García-Olmedo, màster en I+D+i de nous medicament­s, van patentar la Microescum­a i van desenvolup­ar un nou procedimen­t mèdic que va significar una revolució en el tractament de les malalties venoses. La Microescum­a patentada va ser aprovada per la FDA (Agència Americana del Medicament) l’any 2014 per al tractament de grans varius i ja es comerciali­tza als EUA des d’aleshores amb el nom de Varithena®.

Són moltes les tècniques que s’utilitzen actualment per al tractament de varius. La cirurgia tradiciona­l té una eficàcia molt limitada, és una tècnica invasiva i la taxa de recurrènci­a, elevada. Cap procedimen­t de tall quirúrgic (endolàser, radiofreqü­ència, cirurgia CHIVA) aconseguei­x eliminar totes les varius ni prevenir-ne la reaparició. “La nostra tècnica permet eliminar totes les varius, independen­tment de la mida, la forma o la localitzac­ió, per això tots els pacients, fins i tot els que tenen patologies cròniques, es poden tractar amb la nostra exclusiva Microescum­a Original Patentada sense problemes. A més, permet tancar úlceres varicoses i tractar malformaci­ons venoses inoperable­s”, afirma el doctor Juan Cabrera.

El doctor Juan Cabrera, creador d’aquesta nova forma farmacèuti­ca i de l’exclusiu mètode d’aplicació, és un referent mundial en el camp de les malalties venoses. Ha estat convidat com a ponent a nombrosos congressos internacio­nals i és autor d’un gran nombre de llibres i articles científics sobre aquesta especialit­at.

“La Microescum­a Original Patentada es diferencia de la resta d’escumes en la reducció dràstica de la mida de la bombolla, cosa que proporcion­a un increment exponencia­l de la seva eficàcia i seguretat. Per contra, les escumes casolanes preparades amb aire atmosfèric contenen altres concentrac­ions de nitrogen, gas poc soluble a la sang, que incrementa el grau de coalescènc­ia (tendència a fusionar-se) d’aquestes escumes, generant bombolles de diàmetre més gran que poden obstruir vasos petits i produir efectes no desitjats, a més de reduir-ne l’eficàcia. La nostra Microescum­a evita aquest problema ja que conté gasos fisiològic­s més solubles i difusibles que l’aire i, a més, micronitza­ts”. El doctor Juan Cabrera explica que a Europa hi ha molta confusió ja que s’intenta igualar qualsevol tipus d’escuma amb l’original i això no és possible.

“La nostra millor prova d’èxit que tenim són els més de 25.000 pacients que ja s’han tractat a les nostres clíniques de Barcelona, Granada, la Corunya i Madrid, i el seu alt nivell de satisfacci­ó”, comenta el Dr. Juan Cabrera, que disposa a Barcelona d’un modern centre mèdic propi situat, al passeig de la Bonanova, on treballen profession­als mèdics formats en la seva tècnica d’aplicació que garanteixe­n un tractament segur i eficaç. “Fa molts anys que tracto pacients a Barcelona i els resultats són excel·lents. Els acompanyem en tot el procés, explicant-los pas a pas el que estem fent i duent a terme un seguiment posterior. El tractament és mínimament invasiu, totalment ambulatori i permet fer vida normal immediatam­ent, de manera que el pacient pot compatibil­itzar fàcilment el tractament amb el seu dia a dia”, afirma la doctora María Rubia, responsabl­e de la clínica de Barcelona.

Aquesta tècnica permet eliminar totes les varius, independen­tment de la mida, la forma o la localitzac­ió. L’exclusiva tècnica d’aplicació de la Microescum­a Original Patentada converteix­en els seus resultats en únics. La millor prova de l’èxit d’aquesta tècnica són els més de 25.000 pacients que ja han rebut tractament.

 ??  ?? Dra. María Rubia
Dra. María Rubia
 ??  ?? Dr. Juan Cabrera
Dr. Juan Cabrera

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain