La Vanguardia (Català)

Rubi insisteix a enganxar l’afició

- Cornellà de Llobregat RAMÓN ÁLVAREZ

“Hem treballat moltíssime­s coses durant aquests 15 dies, no hem parat. Si som capaços que es vegin ja totes aquestes coses serem un equip temible en la categoria”. Rubi no perd l’optimisme ni l’oportunita­t per animar l’espanyolis­me a donar suport als seus a Cornellà. Per al tècnic, la visita d’aquesta tarda del Llevant no serà només una oportunita­t per rescabalar-se de la derrota amb la que l’Espanyol va tornar de Mendizorro­tza després de fer-ho tot per guanyar i acabar perdent per dues contres. Serà, a més, la primera oportunita­t per posar en pràctica tots aquells reajustame­nts tàctics i últims conceptes que ha treballat l’equip aprofitant l’aturada de la Lliga.

“Tenim una gran oportunita­t en el que és la nostra Lliga, perquè si sortim d’aquesta jornada amb set punts l’equip estarà a dalt, així que no podem deixar escapar l’ocasió –va prosseguir el tècnic la seva argumentac­ió–. A més, hem d’anar a buscar la nostra segona victòria a casa. Que l’afició s’enganxi i animi ajuda molt el jugador”.

El que el tècnic va provar d’evitar ahir a la seva compareixe­nça, després d’entrenar a la mateixa hora i al mateix escenari on avui jugarà, va ser relacionar el partit d’avui amb la visita de l’Espanyol dissabte vinent al Bernabeu. Aprofitant l’ocasió, però, per assegurar que els seus tampoc no temen un rival així. “Hi ha tres o quatre equips que et fan veure difícil l’ocasió de guanyar-los, però un d’ells és el València i ja l’hem guanyat. Ara centrem-nos en el partit del Llevant i ja anirem al Bernabeu a fer-la grossa”, va declarar el míster blanc-i-blau.

Sobre el Llevant va alertar, més que dels seus jugadors i de les seves variants tàctiques, de la seva bona ratxa i la motivació amb què arribarà a Cornellà. “És un rival que arrossega des de la temporada

UNA ATURADA PROFITOSA “Si som capaços que es vegi tot el que hem treballat, serem un equip temible”

passada una energia positiva que li dóna molta confiança. És una cosa que no podem menysprear –va assenyalar–. Després ja estarem atents per contrarest­ar les variants tàctiques que ens puguin plantejar i per aturar jugadors molt importants per a ells com ho són Morales, Campaña o Roger Martí”.

Rubi afronta el partit amb la baixa d’Óscar Duarte i Puado i, sobretot, el dubte de David López. Per això ahir va presentar una convocatòr­ia amb 20 noms. “David ha tingut alguna molèstia durant la setmana i després d’un entrenamen­t no se sap mai, però és gairebé segur que juga”, va aclarir. L’onze, en qualsevol cas, s’assemblarà molt al de l’última jornada.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain