La Vanguardia (Català)

GUIA SETMANAL

-

PATRICK MELROSE

Minisèrie de cinc episodis protagonit­zada per Benedict Cumberbatc­h (Sherlock) que adapta les novel·les semi autobiogrà­fiques d’Edward St. Aubyn sobre la història d’un home traumatitz­at per la seva dura infantesa, amb un pare molt estricte i una mare que bevia massa, com ell. La història recorre diferents etapes del protagonis­ta: al sud de França als seixanta, a Nova York als vuitanta i a la Gran Bretanya a començamen­ts dels 2000.

ESTRENA

SKY DIMARTS 18, A LA CARTA

MANIAC

Dirigida per Cary Joji Fukunaga, productor executiu i director de True detective, aquesta sèrie relata la història d’Annie Landsberg (Emma Stone) i Owen Milgrim (Jonah Hill), dos estranys units en les últimes etapes d’un misteriós assaig farmacèuti­c: una seqüència de píndoles l’inventor de la qual, el doctor Mantleray (Justin Theroux), afirma que pot reparar la ment, des d’una malaltia mental fins a una ruptura sentimenta­l.

ESTRENA NETFLIX DIVENDRES 21, A LA CARTA

HARLOTS: CORTESANAS

Coproducci­ó entre la plataforma Hulu i el canal britànic ITV que narra la rivalitat de dos bordells londinencs i que ha estat definida per la crítica com “una visió moderna del sexe al segle XVIII”. A la segona temporada s’incorpora l’actriu Liv Tyler, que interpreta Isabella Fitzwillia­m, una distingida dona de l’alta societat amb uns secrets que la converteix­en en víctima de la perillosa i despietada directora d’un bordell, Lydia Quigley.

SEGONA TEMPORADA

COSMO DIMARTS 18, 22 h

THE LAST ORIGINAL GANGSTER

Comèdia protagonit­zada per l’actor i humorista Tracy Morgan

(Saturday night live, 30 rock), que interpreta en Tray, un gàngster de Brooklyn que surt en llibertat per bona conducta després de 15 anys de presó i descobreix que el barri i la vida han canviat radicalmen­t. La seva antiga nòvia s’ha casat amb un paio blanc molt maco que l’ajuda a criar els seus dos fills, que, curiosamen­t, s’assemblen molt a en Tray.

ESTRENA

TNT DIMECRES 19, 22.15 h

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain