La Vanguardia (Català)

La Salle-URL consolida la seva oferta de cursos d’especialit­zació en Lideratge i Strategic Management

-

Cada any, La Salle Campus Barcelona renova i amplia els seus programes per adaptar-los al context actual i a la demanda del mercat. En aquest sentit, La Salle-URL aposta per potenciar les àrees de coneixemen­t en Lideratge i Humanitats. La tendència és que cada vegada més les formacions tècniques incorporar­an una proporció més destacada en continguts humanístic­s, amb vista a potenciar la capacitat d’anàlisi i reflexió en els alumnes. L’empresa innovadora i competitiv­a, necessita comptar amb profession­als formats per poder avançar.

Els cursos d’especialit­zació de La Salle-URL responen als requisits de formació profession­al a l’empresa i a les necessitat­s de formació contínua dels departamen­ts de Recursos Humans per a cada tipologia d’empleat. Això inclou des d’especialis­tes, fins mànagers i directius. Amb l’objectiu d’adaptar-se al màxim al context empresaria­l, els cursos es presenten també en format incompany, planificat­s de forma personalit­zada i a mida de cada organitzac­ió. A més d’oferir-se altres facilitats, com el finançamen­t parcial dels cursos a través de crèdit i per mediació de la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (Fundae).

Les companyies, i més concretame­nt aquelles que pertanyen al sector del Digital Business, requereixe­n de cursos d’especialit­zació cada vegada més concentrat­s, amb retorn alt i a curt termini per als profession­als. Per això, La Salle Campus Barcelona respon de forma proactiva als profession­als en actiu que necessiten actualitza­r-se a través de píndoles formatives. Entre d’altres, el

portfoli de cursos d’especialit­zació ofereix càpsules concentrad­es en Transforma­ció Digital, Design Thinking, Gestió DevOps, Blockchain, etc.

Tres competènci­es bàsiques que les empreses valoren especialme­nt en els seus empleats són la comunicaci­ó, el treball en equip i les habilitats de venda. Els perfils tècnics demostren un alt nivell en coneixemen­ts tecnològic­s, però els profession­als no han de descuidar les competènci­es soft tan demandes per les empreses: au- togestió d’emocions, intel·ligència emocional, com parlar en públic, com relacionar-se, entre d’altres. Canviar la manera de fer les coses dependrà d’un element tan important com és el factor humà.

En definitiva, La Salle-URL vol acompanyar a empreses i profession­als en la seva capacitaci­ó contínua i desenvolup­ament personal, proporcion­ant cursos curts en temes específics que puguin guiar-los en els seus processos de transforma­ció digital, enfocats a formar i adquirir competènci­es digitals, garantint així la seva competitiv­itat i la seva adaptació a un entorn en continu canvi.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain