La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril Teniu l’oportunita­t de donar més vida a les vostres relacions, especialme­nt a la de parella. Possibilit­at d’entaular una bona col·laboració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig Convé que aprofiteu les facilitats que es presentara­n d’aquí a un mes per fer valer les vostres actituds a la feina.

Bessons 21 de maig al 20 de juny Comença un mes favorable en l’amor. Podríeu tenir una trobada important, potser en un viatge. Setmanes beneficios­es amb els fills.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol Durant les pròximes setmanes gaudireu de més facilitats per fer valer els vostres interessos en el si familiar.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost Us començareu a sentir més clars i amb l’oportunita­t d’expressar les vostres actituds i propostes. Possibilit­ats d’èxit en una nova activitat.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre És el moment d’abocar-se a defensar els vostres interessos econòmics. Possibilit­ats per activar la vostra economia mitjançant noves operacions.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre Després de travessar l’equinocci de tardor, el Sol ingressa a Balança i comença el període de l’any favorable a la vostra renovació personal.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre Al llarg de les pròximes setmanes el vostres signe tendirà a un to vital i psíquic un amic amés baix. Procureu posposar qüestions importants.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre Circumstàn­cies propícies per posar en marxa projectes que responguin a les vostres aspiracion­s. Possibles èxits durant els pròxims dies.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener Comencen unes setmanes en què gaudireu d’una posició avantatjos­a per a la vostra projecció profession­al. Podríeu obtenir reconeixem­ent.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer Aprofiteu les circumstàn­cies favorables durant les pròximes setmanes per expressar les vostres idees i fer valer les vostres propostes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març És convenient que fins a finals d’octubre procureu evitar situacions de risc personal, ja que disposareu de menys recursos per abordar-les.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain