La Vanguardia (Català)

L’Atlètic redreça el rumb davant del Getafe

- D. MARCHENA

El Getafe té a les seves files el lateral portuguès Vitorino Antunes, que sembla el germà guapo del lluitador Conor McGregor. Però ni ell ni els seus companys no van espantar els jugadors de l’Atlètic, que van anar al Coliseum Alfonso Pérez amb la intenció de guanyar el derbi madrileny i, sobretot, redreçar l’erràtic inici de Lliga (amb només una victòria abans de la d’ahir). I ho van aconseguir, gràcies en part a un superb Thomas Lemar.

El golàs que va provocar l’extrem francès des de fora de l’àrea, al minut 14, va fer creure els més optimistes matalasser­s que seria una victòria fàcil. La seva jugada serà sens dubte una dels millors de la cinquena jornada de la Lliga Santander: un potent tret des de més de 30 metres que va rebotar al travesser i a l’esquena del porter local abans de besar la xarxa. L’àrbitre va anotar que va ser un gol en pròpia porta, però ningú no podrà arrabassar-li a Lemar la paternitat de la victòria.

Els locals, tot i això, no es van arronsar i gairebé aconseguei­xen empatar en dues ocasions. Però semblava que Lemar s’havia quedat amb un regust agredolç per la col·laboració del porter rival en el seu primer gol i va decidir treure’s l’espina amb un altre tant, després d’una gran jugada entre Griezmann i Koke, que li van servir l’oportunita­t amb safata de plata al minut 60. Poc després, el Getafe va renunciar a gairebé totes les esperances arran de l’expulsió per vermella directa d’Iván Alejo, que acabava d’entrar al camp, per una duríssima i infantil entrada a Saúl. Si el Getafe té Vitorino Antunes, l’Atlètic té Juanfran, que sembla tret d’un quadre del Greco. I l’art va guanyar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain