La Vanguardia (Català)

Detingut el ‘rei del cachopo’ per la mort de la seva exparella

- Efe

La Policia Nacional va detenir ahir a Saragossa César Román, empresari conegut com el rei del cachopo, com a presumpte autor de la mort de la seva xicota, Heidi Paz Bulnes. El tors de la jove va aparèixer l’agost en una maleta i Román estava en cerca i captura des d’aquest dijous, quan les proves d’ADN van confirmar la identitat de la víctima.

El detingut estava desaparegu­t des d’agost, segons va denunciar la seva família, i des de fa dos mesos treballava com a cuiner al restaurant Casa Gerardo de la capital aragonesa. Utilitzava una identitat falsa (va canviar el seu nom i nacionalit­at a Rafael Rujano, de Veneçuela) i va canviar el seu aspecte, però la propietàri­a del local va sospitar després de veure la seva imatge en televisió i va avisar la policia. Poc després, Román va ser detingut i conduït a dependènci­es policials com a principal sospitós de l’assassinat de Heidi Paz Bulmes, hondurenya de 25 anys, amb qui havia mantingut una relació durant mesos.

La família de la jove va denunciar la desaparici­ó al juliol, i part del seu cos el van trobar els bombers el 13 d’agost, mentre apagaven un incendi en un local de Madrid que l’empresari havia comprat recentment. Aquests fets no s’havien relacionat completame­nt fins fa uns dies, gràcies a l’ADN. La identifica­ció de la víctima va ser difícil per les condicions en què es va trobar: el tors estava mutilat i el cap i extremitat­s encara no han aparegut. El detingut ja tenia antecedent­s per violència masclista i per haver trencat una ordre d’allunyamen­t de la seva exdona, mare de la seva filla. També té antecedent­s per delictes de lesions, estafa i falsedat documental.

D’altra banda, la Policia Nacional va detenir ahir un home de 36 anys per haver mort a ganivetade­s l’exparella sentimenta­l, de la mateixa edat, en un comerç de Palma. És la víctima 44 d’aquest any a Espanya.

 ?? ARXIU ?? L’arrestat, César Román
ARXIU L’arrestat, César Román

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain