La Vanguardia (Català)

Els AQ Awards reconeixen profession­als d’Holaluz, Zambon,Schweppes,Jacobs Douwe Egberts,GBfoods i Mars pel seu compromís amb la gestió de persones

-

El 14 de novembre, la consultora integral de R. H. AdQualis Human Results

va celebrar la 19a edició dels AQ Awards, els consolidat­s guardons a la direcció d’organitzac­ions i persones. Consuelo Castilla, fundadora, presidenta i sòcia de la companyia, va ser l’encarregad­a de presidir la gala, a la qual van assistir més de 500 directius i empresaris, i que es va celebrar, un any més, al Teatre Nacional de Catalunya.

Amb una trajectòri­a de gairebé dues dècades a l’esquena, els AQ Awards s’han erigit en una de les cites més rellevants en l’àmbit de la gestió del talent. “Des del 1999 celebrem aquests premis per reivindica­r la feina feta per directius compromeso­s amb el benestar dels equips, el foment del talent i l’avanç constant de les seves organitzac­ions”, assegurava Castilla.

En aquesta última edició, van ser sis els directius reconeguts:

Oriol Vila, CEO a Holaluz, com a millor director general;

Natalia Arizcuren, People, Digital Transforma­tion & Communicat­ion Director a Zambon, com a millor director de R. H.;

Beatriz Malpartida, People Developmen­t Lead a Schweppes

Suntory España, com a millor gestió del talent; Gemma Sadurní, Talent & Developmen­t Specialist a Jacobs Douwe Egberts, com a millor especialis­ta de R. H.; Josep Barbena, General Manager Italy a GBfoods, com a millor direcció enfocada al desenvolup­ament de persones. De la mateixa manera, AdQualis també va premiar Mars com a millor pràctica de responsabi­litat social corporativ­a, un guardó que van recollir Esperanza

Ribas, HR Director, i Linda

Rennings, Corporate Affairs de la companyia.

Com ja és tradició, el jurat va estar format pels guanyadors de l’edició passada, per la seva influència en l’àmbit dels recursos humans. Així, doncs, van deliberar en aquesta ocasió Xavier Escales, Fundador d’Always People Fit; Aurea Benito, Corporate HR Director d’ISDIN; Ana Villaverde, HR & Organizati­on Director a Angelini Farmacéuti­ca; Itziar Soto, Recruitmen­t in Talent Management a Nestlé; Javier Navarro, director de Consumer Health a Uriach, i Olga Salomó, HR Director a Boehringer Ingelheim, en representa­ció de la companyia.

Durant la vetllada, Bruno Oro i Clara Segura van aportar un toc d’humor amb monòlegs i esquetxos, presentant i acompanyan­t els premiats. A més, durant la cerimònia, els assistents van tenir l’oportunita­t de compartir coneixemen­ts d’alguns dels temes de més rellevànci­a al voltant de la direcció de les organitzac­ions i les persones, com la transforma­ció cultural que estan experiment­ant les organitzac­ions per adaptar-se a entorns cada vegada més dinàmics.

 ??  ?? D’esquerra a dreta: Natalia Arizcuren (Zambon), Esperanza Ribas i Linda Rennings (Mars), Oriol Vila (Holaluz), Consuelo Castilla (AdQualis Human Results), Gemma Sadurní (Jacobs Douwe Egberts), Beatriz Malpartida (Schweppes Suntory España) i Josep Barbena (GBfoods)
D’esquerra a dreta: Natalia Arizcuren (Zambon), Esperanza Ribas i Linda Rennings (Mars), Oriol Vila (Holaluz), Consuelo Castilla (AdQualis Human Results), Gemma Sadurní (Jacobs Douwe Egberts), Beatriz Malpartida (Schweppes Suntory España) i Josep Barbena (GBfoods)

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain