La Vanguardia (Català)

L’actriu i model que porta el rock a la llenceria

-

Fa uns quants mesos, al maig, la seva mare sorprenia tothom amb una revelació explosiva. Una de les seves històries de rock, i de droga i de sexe, que la groupie dels setanta Bebe Buell va rescatar per confirmar que encara no sap del tot si Liv Tyler és realment filla de Steve Tyler (l’extravagan­t vocalista dels Aerosmith). L’ex-playmate de 65 anys va explicar que amb tota probabilit­at la Liv no va ser fruit de la seva relació amb el seu nòvio d’aleshores, Todd Rundgren, malgrat que ell va fer de pare de la nena durant nou anys. I que sí que podria ser filla d’uns amics que el dia que l’actriu va ser concebuda també van passar pel seu llit... Sigui com sigui, ara Liv Tyler és una model (i actriu) de les més cotitzades. I, amb 41 anys, es continua consideran­t la filla de Steve Tyler, amb qui coincideix sempre que pot.

Ara ella torna a ser notícia. Però aquesta vegada no és pels records fora de lloc de la seva mare, sinó perquè ha estat escollida per treballar una faceta nova. Triumph ha volgut que la intèrpret de la donzella mig elfa Arwen Undómiel a l’adaptació cinematogr­àfica d’El Senyor dels Anells dissenyi dues col·leccions de llenceria. Les seves primeres col·leccions.

Es tracta de Luxury i Smooth. I, esclar, és ella qui les promociona. “He dissenyat la col·lecció en funció del que m’agrada portar, però també tenint en compte la resta de les dones. Estimo les dones i ser dona, i volia crear una col·lecció de llenceria sensual però, alhora, també funcional, esperant que les dones se sentin especials tal com són”, explica amb tant convencime­nt que sembla que, en efecte, ha estat ella mateixa qui ha dissenyat les dues línies. Són peces delicades i d’un estil sofisticat no només pel que fa a l’exterior, sinó també a l’interior, que “han tingut en compte els problemes que la majoria de les dones tenen per trobar la llenceria correcta que les afavoreixi i les faci sentir especials”, afegeix l’actriu i model.

En la línia de dia a dia, les tires d’encaix vintage s’adapten al cos per crear una silueta femenina i accentuar les corbes. Colors sobris i delicades capes de tul i tirants dibuixen aquesta col·lecció que ofereix un icònic sostenidor push-up de papallona. I en la més luxosa proposa idees per sentir-se encara més especial amb sedes de color blau profund, vermells atrevits i turqueses majestuoso­s. Però sempre amb aquest punt rocker que ha envoltat tota la seva vida. L’actriu, que va debutar el 1994 a Testimoni en silenci i que només dos anys més tard va tenir el seu primer gran paper a Bellesa robada, ha aportat, doncs, el seu estil més personal a aquestes col·leccions. I l’experiènci­a d’una vida gens convencion­al.

Ex de l’actor Joaquin Phoenix, el seu company de repartimen­t a El secreto de los Abbott, mare de tres fills i amiga íntima de la dissenyado­ra Stella McCartney, la model Helena Christense­n i les actrius Kate Hudson, Chloë Sevigny i Gwyneth Paltrow, està contenta amb aquesta nova oportunita­t que li permet, a més a més, “empoderar la dona”. Perquè, malgrat que ha fet cinema i molta publicitat (va ser imatge de Givenchy), és sobretot una activista. Ho és per al Fons de les Nacions Unides per a la Infància (Unicef) i des del 2004 dona diners a la Women’s Cancer Research Fund.

Margarita Puig Liv Tyler fitxa per Triumph per fer les seves dues primeres col·leccions de roba íntima

 ??  ??
 ??  ?? Activista. A part de model i actriu, és una activista compromesa amb el Fons de les Nacions Unides per a la Infància
Activista. A part de model i actriu, és una activista compromesa amb el Fons de les Nacions Unides per a la Infància

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain