La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La possibilit­at de gaudir d’una col·laboració prendrà rellevànci­a. A més, en les properes setmanes la parella es mostrarà més afectuosa.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És el moment de donar impuls a una bona negociació en el camp laboral. Convé que tanqueu tractes abans no s’acabi el mes.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Poden arribar noves notícies amoroses. A més, tendirà a reactivar-se un tema positiu per als fills. Facilitats per expressar la vostra creativita­t.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Una bona qüestió familiar o de la llar tendirà a prendre un alè renovat fins a principis de desembre. Entesa molt afectuosa amb la gent més pròxima.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Pot ser que tornin a plantejar-se negociacio­ns molt beneficios­es i que potser havien quedat una mica aturades. Moment de reactivar-les.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Fins al desembre gaudireu de facilitats en els diners. Possibilit­at de bons guanys mitjançant la reactivaci­ó d’algun tracte profitós.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

L’acció de Venus a Balança es veurà impulsada fins al desembre, i donarà nou alè a la creativita­t. Sobretot, és un senyal molt favorable a l’amor.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

El vostre signe continuarà tendint aquest mes a un to emocional baix. S’aconsella que posposeu iniciative­s amoroses fins al desembre.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Moment de centrar-vos de ple en la consecució d’objectius iniciats fa poc i que responen a les vostres aspiracion­s i desitjos amorosos.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La bona imatge de què gaudiu fa setmanes es veurà especialme­nt afavorida ara, i impulsarà relacions i negociacio­ns beneficios­es.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Fins a final de mes, es veurà impulsada una negociació iniciada fa unes setmanes. També es veurà beneficiat el tracte amb els éssers estimats.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Fa un temps que teniu entre mans una negociació econòmica. Aquesta prendrà ara un nou alè. Convé tancar-la com més aviat millor.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain