La Vanguardia (Català)

El líder del PP català denuncia pintades i destrosses al seu cotxe

Alejandro Fernández rep mostres de suport de nombrosos polítics

-

El nou president del PPC, Alejandro Fernández, va denunciar ahir a través de Twitter que el seu vehicle havia estat atacat al pàrquing del seu domicili particular a Tarragona. “Així m’acabo de trobar el meu cotxe al pàrquing de casa meva. Em fa mal per la meva família i perquè és casa nostra, però continuaré defensant la llibertat i les meves idees amb més determinac­ió que mai. Gràcies als Mossos per l’atenció que ens estan prestant”. Fernández va adjuntar al seu missatge unes fotos en què es pot veure el vehicle, de color vermell, amb una roda punxada i algunes pintades, entre les quals una esvàstica i un membre sexual masculí.

Quan es va saber la notícia, el seu partit va llançar un vídeo per denunciar el que havia passat i mostrar el seu suport amb l’etiqueta#AlejandroS­omosTodos. A més, el president del PP, Pablo Casado, va considerar que “no pot ser que el Govern central permeti comportame­nts totalitari­s. Condemnem els fets i demanem la il·legalitzac­ió dels que fan escraches, ataquen jutges o apallissen policies. Cal recuperar la dignitat, la convivènci­a i la legalitat”, va escriure al seu compte personal de Twitter.

Altres polítics també es van voler solidaritz­ar amb el nou president dels populars catalans, que va substituir el càrrec de Xavier García Albiol fa una setmana. La consellera de Cultura, Laura Borràs va condemnar “enèrgicame­nt” els fets i li va brindar el seu suport . El diputat d’ERC Gabriel Rufián, des de Pamplona, també va condemnar l’atac i va demanar que de la mateixa manera es condemnin les pintades i amenaces de les quals són objecte ell mateix i els seus companys independen­tistes.

El president de Cs, Albert Rivera, va mostrar la seva solidarita­t i va coincidir amb Casado a culpar dels fets el Govern de Pedro Sánchez. “El nacionalis­me totalitari continua campant al seu aire a Catalunya mentre Sánchez diu que ‘són casos aïllats’”. El secretari d’organitzac­ió del PSC, Salvador Illa, va condemnar l’agressió i va demanar “respecte a persones i idees”. També el líder d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, va escriure que “la violència i la intimidaci­ó són injustific­ables”.

 ?? ACN ?? Imatges del cotxe particular del president del PP català
ACN Imatges del cotxe particular del president del PP català

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain